≫ 

Kamere snimile majku kako pokušava da ubije sina sa autizmom: Dva puta dete gurnula u kanal

Priznala je u policiji da ga je gurnula, nakon čega se on udavio

  • 2
Patricia Ripley majka Florida Foto: Tanjug/AP

Majka sa Floride uhapšena je zbog smrti svog devetogodišnjeg sina sa autizmom, a sada je objavljen video na kojem se vidi kako ga gura u kanal, prenosi CNN.

Taj trenutak, kako je rekla policija, bio je raniji pokušaj Patrisije Ripli (45) da ubije sina Alehandra, pre nego što je kasnije to i uspela.

Na snimku, koji je objavljen u utorak uveče i možete ga videti ovde, vidi se kako Ripli hoda sa sinom pored kanala, a detektiv Argemis Kolom potvrdio je za CNN njihov identitet.

Majka i sin zatim staju uz ivicu vode, a trenutak kasnije, kako se čini, majka gura dečaka u vodu. Nakon toda se vidi Ripli kako beži od kanala.

Kasnije se sa jednim muškarcem vratila kako bi spasila dečaka iz kanala. Kada su uspeli, majka stoji sa dečakom i suši ga peškirom, a onda razgovara sa prolaznicima.

Sat vremena kasnije Ripli je odvela sina do drugog kanala u kojem se dečak udavio, navodi se u saopštenju policije. Njegovo telo pronađeno je sledećeg dana.

Prvo je rekla da je kidnapovan

Majka je prvo rekla policiji da je njen sin otet, ali je kasnije tokom ispitivanja priznala da ga je odvela do kanala u kojem se udavio. Optužena je za ubistvo prvog stepena.

Njen advokat je saopštio da je "Ripli dobra žena i majka koja je uvek gledala najbolji interes za njenog sina".

Video: Policajci spasili bebu koju je majka monstrum stavila u kesu i bacila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA