≫ 

Skandal u SAD: Bil Klinton bio u vezi sa poznanicom Džefrija Epstajna, putovali njegovim avionom

Novi skandal nekadašnje predsednika Sjedinjenih Američkih Država na pomolu

  • 7
Bill Clinton, Bil Klinton

Foto: Profimedia/SVEN HOPPE/AFP

Nekadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država Bil Klinton optužen je da je imao aferu sa Gislejn Maksvel tokom zajedničkih putovanja avionom milijardera Džefrija Epstajna.

Naime, detalji o ovoj vezi Klintona i Britanke koja je bila prijatelj preminulog Epstajna otkriveni su u knjizi “A Convenient Death: The Mysterious Demise of Jeffrey Epstein”, koja govori o životu tog bogataša.

U knjizi se navodi da je Klinton imao seksualne odnose sa Maksvelovom kada su putovali Epstajnovim avionom, kao i da ju je posećivao u njenom stanu na Menhentnu.

Bivši predsednik, koji je svojevremeno demantovao pa je priznao da je varao suprugu Hilari Klinton sa Monikom Levinskih 90-ih godina, poriče navode knjige.

- To je totalna laž danas, to je totalna laž sutra, a biće totalna laž u budućnosti - saopštio je Klintonov portparol, a prenosi “Dejli Mejl”.

Klinton o aferi sa Levinski: Bila mi je razonoda i olakšanje od stresa

 

Novi dokumentarac o Hilari Klinton otkrio je i nešto više o najpoznatijem seks-skandalu u Beloj kući - aferi njenog supruga Bila Klintona i Monike Levinski.

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država rekao je u dokumentarcu da je, kada je upoznao Moniku, bio pod velikim stresom zbog posla i da mu je afera s njom pomogla da se nosi sa svojim problemima i da "skrene misli s problema".-

- Seo sam na krevet i pričao sam sa njom (Hilari). Rekao sam joj sve što se dogodilo i kada se dogodilo. Rekao sam joj da se osećam grozno, prošli smo puno stvari poslednjih par godina. To što sam učinio je neoprostivo - ispričao je tada Bil.

Autopsija otkrila da je Epstajnu slomljen vrat, ali zbog preloma ove kosti sumnjaju da je zadavljen

 

Milijarder Džefri Epstajn, koji je u zatvoru u avgustu prošle godine čekao suđenje zbog seksualne trgovine maloletnicama, pretrpeo je više preloma u vratu, pokazala je autopsija njegovog tela. Međutim, Vašington post piše, pozivajući se na dva izvora, da je među kostima u njegovom vratu polomljena i podjezična kost, koja je kod muškaraca blizu Adamove jabučice. Takvi prelomi mogu da se pojave kod žrtava koje su izvršile samoubistvo, ali se češće javlja kod žrtava koje su zadavljene, rekli su tada forenzički stručnjaci.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JACA ♎

    28. maj 2020 | 09:03

    Da je ovaj skot i dalje predsednik, bombardovao bi opet neku zemlju, da skrene pažnju sa svojih brljotina.. mizerija od čoveka.. to zlo je bio predsednik..

  • Др

    28. maj 2020 | 08:15

    Неееее! Опет ћемо ми бити криви!!!!

  • Milorad Vujicic

    28. maj 2020 | 07:25

    Krvava i huliganska istorija americkog predsednika.Familija koja zasluzuje da bude u alkatrazu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA