Kadirov se oglasio na "Instagramu" posle spekulacija da je zaražen korona virusom

Prema prošlonedeljnim izveštajima ruskih državnih novinskih agencija, Kadirov je prebačen u Moskvu i smešten u bolnicu zbog sumnji da je zaražen korona virusom

  • 1
Ramzan Kadirov Foto: Printscreen/Youtube/BBC News

Posle spekulacija da je zaražen korona virusom, čečenski lider Ramzan Kadirov danas se pojavio u video prenosu emitovanom na "Instagram" nalogu jednog od njegovih saradnika.

- Potpuno sam zdrava osoba", rekao je Kadirov, očigledno nastojeći da opovrgne tvrdnje da je zbog zaraze korona virusom smešten u bolnicu.

Osvrćući se na izveštaje nekih medija, prema kojima je tokom jednog jučerašnjeg sastanka imao kateter na desnoj ruci, Kadirov je rekao da se ne radi ni o čemu naročitom.

- Čak i ako se razbolim, milioni ljudi širom sveta zarazili su se korona virusom, umrle su desetine hiljada njih, a zar ja nisam čovek? Nemam li pravo da se razbolim i da imam kateter da bih ojačao svoj imunitet i nivo hemoglobina? - upitao je on.

 
 
 
View this post on Instagram
Приход Юсуфа 😂😂😂A post shared by KRA (@ya_pomoshnik_kra_95) on

Prema prošlonedeljnim izveštajima ruskih državnih novinskih agencija, Kadirov je prebačen u Moskvu i smešten u bolnicu zbog sumnji da je zaražen korona virusom, a zvaničnici u Čečeniji, republici u sastavu Ruske Federacije, nisu bili voljni da daju izjave o njegovom zdravstvenom stanju, kao ni o tome gde se on nalazi, podseća Rojters.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA