Supruga spasla Zvicera: Izletela i počela da puca na napadače, vrištala je dok nisu pobegli

Tamara Zvicer uspela je da sačuva supruga Radoja Zvicera sigurne smrti

  • 22
Zvicer Foto: The National Police of Ukraine, Vijesti

Lekari se i dalje bore za život Radoja Zvicera, jednog od navodnih šefova kavačkog klana koji je 26. maja izrešetan u jednom elitnom naselju u centru Kijeva.

Policija je uhapsila četvoricu muškaraca, među kojima su Srbi, Makedonci i Crnogorci koji se sumnjiče da su pokušali da likvidiraju Zvicera nedaleko od zgrade gde je živeo.

Zvicera su dvojica sačekala na parkingu, a potom su krenuli da ga jure pešačkom stazom koja se nalazi tik pored zgrade gde su i otvorili vatru. Međutim, nisu očekivali da će Zvicerova supruga Tamara izleteti naoružana iz ulaza i otvoriti vatru na napadače.

Video: Ovo je oružje kojim su rešetali Radoja Zvicera vođu kavačkog klana

- Pucala je na napadače i vrištala. Upravo je ovaj njen poztez sprečio napadače da dokrajš Zvicera. Ona ih je naterala da beže - rekao je izvor portala Detective-info.

Dvojica napadača uleteli su u "smart" koji su nekoliko stotina metara dalje od mesta zločina pokušali da zapale sa sve oružjem koje je korišćeno u atentatu. Tom prilikom su i sami povređeni.

Oni su uhvaćeni u pokušaju da se dokopaju granice sa Moldavijom.

Video: Pogledajte snimak napada na vođu crnogorskog kriminalnog klana u Kijevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA