≫ 

15 godina čuvala telo bake u zamrzivaču i uzimala njene čekove: Ne zna se koliko je para sakupila

Telo je otkriveno kada su potencijalni kupci došli na staro imanje u želji da ga kupe

  • 2
Cynthia Carolyn Black

Foto: York County Sheriff's Office

Žena iz Pensilvanije uhapšena je jer je čak 15 godina čuvala telo preminule bake u zamrzivaču kako bi mogla da uzima njene čekove od socijalnog osiguranja, prenosi Dejli mejl.

Sve se otkrilo kada su dve žene, zainteresovane da kupe kuću, unutra pronašle telo preminule Glenore Delahej prošlog februara.

Policija je istraživala više od godinu dana i otkrila da je Delahej preminula u martu 2004. godine u 97. godini, ali kada ju je Sintija Blek (61) pronašla mrtvu, stavila je njeno telo u zamrzivač u podrumu, kako bi mogla da uzima njen novac.

Za sada nije poznato koliko novca je sakupila prevarom, ali 186.000 dolara isplaćeno je Delahej od 2001. do 2010. godine.

Blek, koja je živela sa bakom pre nego što je umrla, navodno je telo preselila 2007. godine, a novac iskoristila za plaćanje hipoteke.

Telo bake čuvala je na starom imanju, ali kada su potencijalni kupci počeli da ga razgledaju, naišli su na ljudske ostatke u zamrzivaču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA