≫ 

Ova fotografija joj je spasla život: Okačila je na Instagram, a onda je otac počeo da je davi žicom

Čitava familija je krvnički tukla zbog toga što je brata optužila da je pokušao seksualno da je napastvuje nekoliko puta

  • 4
Alena Chistyakova Foto: Instagram/saxarslahhee

Alenu Čistjakovu (23) iz Sankt Peterburga pretukli su gotovo svi članovi porodice nakon što im se požalila da je brat godinama zlostavlja. Kako tvrdi, brat ju je poslednji put napastvovao 8. maja, a kada je to rekla roditeljima i drugim rođacima, oni su je oborili na pod, šutirali, vezali i davili je žicom.

Policijska istraga je u toku, a za stravično nasilje se saznalo kada je Alena objavila fotografije na Instagramu na kojima se vidi kako su joj lice i vrat puni podliva i kako je otečena od udaraca.

Ona je u postu napisala da je sve počelo pre nekoliko godina, kada se čitava njena porodica okupila zbog neke proslave. Tada je Alena ostala da prespava kod svog brata Germana. Kobne noći, on joj je zavukao ruku pod majicu, pokušao je da joj zavuče ruku u pantalone i da je poljubi.

 
 
 
View this post on Instagram
Я случайно! Заткнись! Никому не смей говорить! Мы же семья! Не ной! Не больно, не ври! Тебе никто не поверит! ⠀ Примерно такие фразы, я слышала на протяжении последних двух десятков лет подвергаясь домашнему насилию . Любой конфликт решался только с помощью кулаков. О таких вещах не принято говорить в слух. Я боялась. Стыдилась. Лишь некоторым я доверяла свою тайну. ⠀ Поверьте мне на слово, такие вещи ломают тебя не только снаружи, но и внутри. ⠀ Я до последнего никому не говорила. Пока дело не дошло до такого момента, когда я настолько испугалась за свою жизнь, думая , что я не переживу эту ночь. Я опубликовала вчера ,то фото, потому что больше не видела спасения. Оно было моим единственным доказательством . Я написала кто, многие знали где и во сколько. ⠀ Я так долго молчала и думаю продолжила бы делать это дальше. Я обычная девушка из спального района. И без вашей помощи , я не буду услышана. ⠀ Я обращаюсь, сейчас к тем , кто находится в похожих ситуациях годами. Говорите об этом ! Не молчите! Вы не сделали ничего плохо , это они делают вам больно! Мы не одни! Я за последние сутки в этом убедилась! Я благодарю каждого за ваши звонки , Сообщения и оказанную помощь! Я не успеваю отвечать каждому, но вы делаете меня сильнее! Я ещё расскажу свою правду!A post shared by Лёля (@saxarslahhee) on

Navodno ju je ponovo napastvovao 8. maja, takođe ponovo tokom porodičnog okupljanja zbog čega se Alena poverila majci. Međutim, ona joj nije verovala, pa se povela ozbiljna rasprava.

- Tada me je moj brat udario po glavi, a majka ništa nije učinila. Onda je iživljavanje postalo sve brutalnije, te sam pobegla - rekla je Alena i rekla da je otišla u Peterburg, ali da je dve nedelje kasnije bila prinuđena da se vrati kući jer nije imala novac da više boravi van roditeljskog doma.

Već po dolasku u kuću 23. maja napala ju je bratova bivša supruga govoreći da joj niko ne veruje, čak ni rođena majka, te da se ne usudi da ponovo optuži Germana. Kada je počela da plače, otac je izleteo iz sobe, optužio je da je histerična, a potom je brat uleteo u kuću i krenuo da je tuče. Ubrzo su se, kako tvrdi, pridružili i ostali članovi porodice. Na kraju su je izvukli na terasu gde su je vezali i iživljavali se nad njom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Лёля (@saxarslahhee) on

U jednom trenutku, ona je uspela da se fotografiše i postavi fotografiju na Instagram. Ubrzo su njeni prijatelji došli da je spasu.

Policija je rekla da je čitav slučaj prijavljen i da se i dalje vodi istraga o tome šta se tačno dogodilo kobnog dana.

Video: Kako prepoznati nasilje kod partnera, pre nego što bude prekasno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bijeljanac

    1. jun 2020 | 11:25

    Žao mi je djevojčice nemogu vjerovati da je cijela porodica tukla,niko se nije sažalio i branio, vjerovatno su mislili da je izmislila! Koja nepravda prema djevojčici!

  • Milovanović Tatjana

    1. jun 2020 | 22:59

    Srce mi se cepa kada vidim ovako nešto....ne mogu da verujem,a na žalost ne mogu ni da pomognem tom detetu....kakvi su zli i bolesni ti ljudi oko nje...i,kome dete da se požali,gde će..? Neka joj dragi Bog pomogne, zaslužila je lep život 💞

  • Gagy

    3. jun 2020 | 04:32

    Poslaće ih sve Putin u tvorza,pa da ih tamo siliju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA