≫ 

Oštre reči Trampa u veoma nezgodnom trenutku: Bagra pljačka Njujork, a krivac je Kuomo

Tramp je rekao da ološ i bagra pljačkaju Njujork, a da je krivac za to guverner Kuomo

  • 12
Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je guvernera Njujorka Endrjua Kuoma na Tviteru nakon sinoćnjih protesta u Njujorku tokom kojih su demonstranti uništavali imovinu i pljačkali.

- Njujork je izgubljen zbog pljačkaša, razbojnika, radikalne levice i svih drugih oblika ološa i bagre - napisao je Tramp na svom Tviter nalogu i dodao da guverner Njujorka odbija da prihvati njegovu ponudu o razmeštanju pripadnika Nacionalne garde.

- Grad Njujork je rastrgnut na komade - istakao je Tramp u tvitu, preneo je CNN.

Guverner Njujorka Endrju Kuomo i gradonačelnik Bil de Balzio uveli su juče policijski čas od 23.00 do 05.00 i danas od 20.00 časova.

Video: Sa Svetim pismom u ruci ispred spaljene crkve svetog Jovana: Tramp se obratio Americi

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DEMOKRA TI JA

    2. jun 2020 | 17:01

    Nikada u istoriji Amerike nijedan predsednik nije bio veci trn u oku dubokoj drzavi, cak ni Kenedi. Tramp je 'papak' starog kova, 'red neck' kako oni kazu. Covek je biznismen pre svega. Da mu ne spoticu na svakom koraku bilo bi tu saradnje sa Rusijom i mnogim drugim zemljama, ali ne vredi kad' to nije u interesu jastrebova iz senke. Trampova Amerika nije zlo.

  • gg

    2. jun 2020 | 17:52

    Gledam i ne mogu da verujem sta nasi ljudi pisu. Da li je mogu da podrzavate bandu koja pljacka, rusi sve pred sobom i PALI CRKVE. Koliko moras biti glup da pomislis da je ovo protest za ljudska prava, a ne pokusaj najprljavije i nasilne predizborne kampanje od strane demokrata

  • Saša

    2. jun 2020 | 16:52

    Podrška presedniku trampu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA