≫ 

Novinari napadnuti u programu uživo ispred Bele kuće: Policajac udario snimatelja pesnicom

Kamerman Kanala 7 Tim Majers i reporterka Amelija Brejs napadnuti su dok su pokušavali da pobegnu. Policija, pod punom opremom, sklanjala je dmonstrante sa ulice

  • 6

Dvoje novinara iz Australije napadnuti su i to uživo u programu tokom protesta ispred Bele kuće u Vašingtonu u ponedeljak. Incident je snimljen, a na snimku se vidi kako policajac udara kamermana.

Kamerman Kanala 7 Tim Majers i reporterka Amelija Brejs napadnuti su dok su pokušavali da pobegnu. Policija, pod punom opremom, sklanjala je dmonstrante sa ulice.

Snimak se proširio na društvenim mrežama, pa je reagovao i premijer Australije Skot Morison koji je naredio australijskoj ambasadi da istraži incident.

Da podsetimo, u SAD danima traju neredi zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda koji je preminuo tokom brutalnog hapšenja u Mineapolisu.

Na tim protestima napadnuto je nekoliko novinara. U petak je reporter CNN Omar Himenez uhapšen uživo u programo, a fotograf Linda Tirado je pogođena gumenim metkom u levo oko. Reporterka u Luizijani pogođena je suzavcem takođe u programu.

Video: Telegraf u Njujorku: Opljačkane prodavnice Dolče i Gabana i Šanel,demonstranti ispraznili rafove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaaaaa

    3. jun 2020 | 19:42

    Ali vidji ove okle su došli iz australijee tebra aaaoooooo, i dobiše batine zamalo hahahhahahahahhahahahah

  • DARKO 100%

    3. jun 2020 | 19:38

    To nije dobro sto se desava,mozda dubokoj drzavi to i odgovara da nemiri eskaliraju da bi mogli da sruse Trampa ,tu su sad mnoge stvari bez kontrole

  • aaaaaa

    3. jun 2020 | 20:11

    Izbiše im novinara😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA