≫ 

Sablasna poruka dečje TV stanice u Americi: 8,47 minuta disanja uz vapaj

Dečja TV stanica "Nikelodion“ u ponedeljak uveče prekinula je emitovanje osam minuta i 47 sekundi. A trajanje prekinutog programa nije bilo nasumično

  • 3

Podršku protestima u SAD dala je i američka dečja TV stanica "Nikelodion", porukom koja je u najmanju ruku neuobičajena za najmlađe, pa su deca imala prilike da osam minuta i 47 sekundi slušaju samo disanje i posmatraju natpis preko celog ekrana: "Ne mogu da dišem".

Dečja TV stanica "Nikelodion“ u ponedeljak uveče prekinula je emitovanje osam minuta i 47 sekundi. A trajanje prekinutog programa nije bilo nasumično.

Naime, Džordž Flojd, zbog čijeg ubistva su započeli protesti u SAD, toliko vremena je molio za život, prenosi B92.

Nekoliko TV mreža, uključujući MTV i VH1, obećali su da će podršku protestima izraziti tako što će emitovati gotovo devet minuta zvuk disanja, dok se poslednje reči od Flojda „Ne mogu da dišem“ prikazuju preko celog ekrana.

Video: Ko je bio pokojni Džordž Flojd zbog koga ratni bubnjevi odjekuju Amerikom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaaaaa

    3. jun 2020 | 23:59

    Dišite na škrge globalisti i vi iz duboke države😂😂😂

  • Mirjana

    4. jun 2020 | 02:03

    Ludaci, da deci tako nesto puste.

  • Bojan

    4. jun 2020 | 00:15

    bolesno da bolesnije ne može biti da se uvaljuju deca u sve ovo! Ako su odrasli toliko zaglibili treba ono da odlibljuju! Kakvo je ovo bolesno zloupotrebljava je nevinih mališana? Nego danas dve što kažeš optužnice te! Ugh! Ajde neka im puste da gledaju kako i njihove velike bate, stričevi, očevi pljačkaju robne kuće Karate bacaju kamenje u stakla i nose noževe za pojaseve...a čekaj..to je nismo..nemoze narod više da trpi jel??? Pa je to odmah normalno? A hajde sad mi kao roditelji da se dignemo protiv svetskog sistema i kidnapovanja dece i trgovanja istih??? Dilerima droge....ubijanju nevinih životinja ilegalno koja nemaju noževe za pojas pa ne mogu da se pobune....a?? Auu nije tema?? Razumem. Sedim - Jedan .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA