≫ 

Policija traži devojku sa Kosova, sumnja se da je bila sa otmičarem male Medlin malo pre nestanka

Veruje se da je bila u kući sa otmičarem u gradu Praja de Luz, portugalskom turističkom mestu, kada je iz hotelskog apartmana nestala Medlin Meken

  • 2
Madeleine McCann, Medlin Mekejn Foto: Profimedia/AFP

Detektivi ispituju pozadinu nestanka Medlin Meken za koju imaju novog osumnjičenog Kristijana Buknera. Reč je o 43-godišnjem muškarcu iz Nemačke koji je seksualni predator, već osuđivan za zločine nad devojčicama i on već izdržava dugu uatvorsku kaznu. Nadaju se da će pronaći njegovu bivšu partnerku, za koju se veruje da je u to vreme bila maloletna, te da je u pitanju devojka sa Kosova.

Za nju se veruje i da je bila u Portugalu sa Buknerom, dok je mala Medlin takođe bila na odmoru sa porodicom, i to neposredno pre nestanka tada trogodišnje Medlin, prenosi Dejli mejl.

Nemačka policija juče je objavila fotografije kuće u kojoj se veruje da je otmičar bio, kako bi prizvala sećanje eventualnih svedoka mogućeg zločina.

Policija traži Kosovku, u to vreme maloletnu, za koju se veruje da je otišla neposredno pre Medlininog nestanka u nadi da će im ona reći na koji se način seksualni prestupnik kretao u poznatom turističkom mestu u Portugalu.

Madeleine McCann., Medlin Mekejn, nestala devojčica, policija, roditelji, Germany Britain Missing Girl Roditelji nestale devojčice / Foto: Tanjug/AP

To je deo njihove istrage protiv Buknera, glavnog osumnjičenog pedofila koji ima 17 presuda i koji izdržava sedam godina u zatvoru u Kielu na severu Nemačke zbog silovanja.

Podsetimo, Medlin je nestala iz hotelskog apartmana u Praja da Luz uveče 3. maja 2007. dok su njeni roditelji bili sa prijateljima u obližnjem baru. Imala je tri godine.

Njen nestanak doveo je do opširne potrage širom Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ameri

    5. jun 2020 | 09:20

    Koja odgovornost, ostavis 3-godisnje dete da bi se nalivao u baru...

  • Maja

    5. jun 2020 | 10:14

    Istina mora izaći na videlo kad,tad,zbog druge dece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA