Osumnjičeni za otmicu Medlin priznao u baru da ju je oteo? Hvalio se i snimkom kako siluje staricu

Brukner, Nemac po poreklu, sumnjiči se za otmicu i najverovatnije za ubistvo Medlin Meken

  • 1
Madeleine McCann, Medlin Mekejn

I dalje se traga za Medlin Meken, Foto: Profimedia/AFP

Britanska policija dobila je preko 270 poziva i i-mejlova u vezi sa potragom za nestalom Medlin Meken, javljaju svetski mediji.

Glavni inspektor Mark Krenvel rekao je da je Skotlan Jard zadovoljan sa informacijama koje su pristigle putem dojava i istakao da sada procenjuju informacije i prioretizuju nove tragove.

Kako javlja britanski "Skaj", pojavile su informacije da je 43-godišnji Kristijan Brukner navodno rekao jednom prilikom čoveku u baru da je učestvovao u otmici tada trogodišnje Medlin iz hotelskog apartmana u Praja da Luz 3. maja 2007. godine dok su njeni roditelji bili sa prijateljima u obližnjem baru.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama on je navodno pokazao istoj osobi i video snimak kako siluje 72-godišnju turistkinju.

Brukner, Nemac po poreklu, sumnjiči se za otmicu i najverovatnije za ubistvo Medlin Meken. On je i ranije bio osuđivan za brojna krivična dela, koja uključuju seksualno nasilje i pedofiliju. Trenutno izdržava zatvorsku kaznu zbog silovanja.

Christian Brueckner, Madeleine McCann

Kristijan Bukner navodno je priznao otmicu Medlin dok je bio u baru, Foto: Tanjug/AP, bild.de

Državni tužilac nemačkog regiona Braunšvajg Hans Kristijan Volters rekao je da je Bukner seksualni predator.

- Govorimo o seksualnom predatoru koji je već osuđen za zlostavljanje malih devojčica i već služi dugu kaznu - kazao je Volters.

On je dodao da je osumnjičeni živeo u mestu u kom je nestala Medlin, a sumnja se da je preživljavao tako što je krao po hotelskim kompleksima i apartmanima.

Devojka sa Kosova i sama bila žrtva otmičara male Medlin?

 

Kako se navodi, policija sada traga sa devojkom sa Kosova, koja je u vreme otmice bila u vezi sa njim, a veoma je moguće i da je bila njegova žrtva.

Devojka sa Kosova, koja je u doba otmice bila maloletna, verovatno je bila u kući sa otmičarem u gradu Praja de Luz, portugalskom turističkom mestu, kada je iz hotelskog apartmana nestala Medlin Meken.

Navodno je devojka bila u vezi sa osumnjičenim Kristijanom Buknerom, a prema svedočenju njegovog poznanika, trpela je brutalno nasilje.

- Ta devojka je bila sa Kosova. Stalno ju je tukao. Jednom sam video i tragove davljenja na njenom vratu - rekao je za Bild.de Norbert M.

Video: Amber alert sistem - pomoć u pronalaženju nestale dece

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    5. jun 2020 | 13:07

    Баш чудно за немце,није им то у генима

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA