Urlici i sirene: Pogledajte trenutak kada je izrešetan Bosanac pošto je ubo policajca nožem u vrat

Lekari se bore za život 20-godišnjaka koji, prema rečima rođaka, nije gajio mržnju prema policiji i da nema veze sa terorizmom

  • 7
Protest u SAD, SAD, Bruklin, policija u SAD Foto: Tanjug/AP

Protesti besne širom Sjedinjenih Američkih Država zbog smrti Džordža Flojda koji je nastradao 25. maja prilikom brutalnog hapšenja.

Sve su veće tenzije na ulicama američkih gradova, a prekjuče je u sukobu sa policijom izrešetan i 20-godišnji Dženan Camović koji je zario nož u vrat jednom od njihovih kolega.

Do incidenta je došlo u Bruklinu, kada je Dženan prišao policiji koja je tragala za pljačašima odgovornim za obijanje radnji i jednom od njih zario nož u levu stranu vrata.

Prema navodima američkih medija, promašio je je glavnu arteriju. Nekoliko sekundi kasnije odjeknuli su pucnji i još policajaca je potrčalo u tom pravcu, a na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se čuje dreka i policijske sirene.

- Kada su stigli ugledali su napadača sa pištoljem u rukama. Veruje se da je uzeo pištolj od jednog od policajaca. Motiv napada se još utvrđuje. Za sada deluje da je u pitanju kukavički nenameran napad na policajca. Srećom, kolega je preživeo - saopštili su iz policije u Njujorku i dodali da se proverava da li napad možda ima veze i sa terorizmom.

Ugledavši ga sa pištoljem u rukama i ranjenje kolege, policajci su otvorili vatru. Ispaljeno je više od 20 hitaca, od kojih je najmanje osam završilo u telu Camovića. Lekari se bore za život 20-godišnjaka koji prema rečima rođaka nije gajio mržnju prema policiji i da nema veze sa terorizmom. Za sada nije jasno da li je Camović rođen u SAD ili je ranije iz BiH došao da živi u Ameriku.

Video: Uzalud mu govorio da ne može da diše: Policajac klečao na vratu muškarca koji je kasnije preminuo

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac

    5. jun 2020 | 14:38

    Fin neki covek , nema veze sa terorizmom samo je malo ubo policajca u vrat. Inace je -fin-.

  • drum

    5. jun 2020 | 11:49

    Nije to sine moj video igrica

  • Republika Srpska

    5. jun 2020 | 12:39

    Ма никако нике мрзео полицију. Мрзе они све поготово трампа. И толико су убеђени да је он за све крив да не виде да има свега овога стоје демократе и либерали.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA