Devojka sa Kosova i ovaj muškarac su ključ u rešavanju otmice male Medi: Ceo svet traga za njim

Policija sada traga i za muškarcem po imenu Diogo Silva, za kojeg se veruje da je pričao sa Kristijanom neposredno pred otmicu devojčice

  • 0
Madeleine McCann, Medlin Mekejn Foto: Profimedia/AFP

Policija je sve bliže tome da razreši slučaj otmice Medlin Meken, koja je oteta 3. maja 2007. godine u portugalskom eltovalištu Praia da Luz. Prvo osumnjičeni za njenu otmicu, a sumnja se i ubistvo jeste Kristijan Brukner, Nemac koji je živeo u Portugalu u doba otmice.

Policija je jutros objavila da traga i za devojkom sa Kosova, koja je u to vreme navodno bila u vezi sa Kristijanom, a sada se traga i za Diogom Silvom, muškarcem sa kojim je Kristijan pričao mobilnim telefonom pola sata uoči otmice devojčice.

Policija je pre dva dana objavila dva portugalska broja telefona. Jedan je, veruje se, koristio Kristijan, dok je drugi koristio, do danas nepoznati muškarac. Njih dvojica provela su na vezi pola sata neposredno pre nego što je Medlin Meken oteta iz apartmana u kom je letovala sa svojom porodicom.

Samo dva sata nakon što je završen ovaj, kako se veruje "ključni" telefonski poziv, Medlina mama se vratila sa večere u apartman i shvatila da njene trogodišnje ćerkice nema u krevetu.

Policija u Portugalu, Nemačkoj i Velikoj Britaniji su u protekla dva dana primile više od 200 poziva u vezi sa ovim slučajem.

Christian Brueckner, Madeleine McCann Foto: Tanjug/AP, bild.de

Podsetimo, osumnjičeni Kristijan se već neko vreme nalazi u zatvoru gde služi višegodišnju kaznu zbog silovanja 72-godišnje starice.

Policija navodno ne sumnjiči Silvu za otmicu, već bi želeli od njega da saznaju šta mu je Kristijan govorio kobne noći.

Osumnjičeni Kristijan Brukner i ranije je osuđivan zbog seksualnog nasilja i pedofilije, a navodno je pre otmice bio u vezi sa devojkom  sa Kosova koja je u tom trenutku bila maloletna.

Kako je svedočio poznanik osumnjičenog, Norbert M., Kristijan je bio veoma agresivan čovek i često nasilan prema ženama.

- Sećam se da je u to vreme bio u vezi sa devojkom sa Kosova, ona je tad bila maloletna. Tukao ju je. Viđao sam otiske od davljenja na njenom vratu - rekao je Norber za nemačke medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA