≫ 

Pedofil koji se sumnjiči za nestanak male Medi povezan i sa otmicom devojčice iz Nemačke

Kristijan Brukner je, kako se veruje, umešan i u otmicu petogodišnje Nemice koja je nestala 2015. godine kod Berlina

  • 4
Christian Brueckner Foto: bild.de

Kristijan Brukner (43), glavni osumnjičeni za otmicu male Medlin Meken, verovatno je povezan i sa nestankom devojčice Ingin (5) iz Nemačke, koja je oteta 2015. godine.

Ingin nestanak su povezali s Kristijanom jer je tada u svom vlasništvu imao kuću 77 kilometara od mesta njenog nestanka.

Inga Gehrik nestala je 50 kilometara od Berlina, i to u šumi tokom porodičnog roštiljanja. Taj slučaj detektivi nisu nikad uspeli da reše, piše Daily Mail.

Njen nestanak 2. maja 2015. godine detektivi su povezali s novim osumnjičenim za Medin nestanak, jer je u tom trenutku u svom vlasništvu imao kuću u Neuvegerslebenu, koji se nalazi na 77 kilometara od mesta gde je Ingin nestala.

Dokumenti do kojih je došao nemački Spiegel pokazuju kako je Brukner u onlajn četovima sa ljudima pričao o otmici i seksualnom zlostavljanju deteta u septembru 2013. godine.

Poznaniku je rekao da želi "da uhvati nešto malo i koristiti to danima te kako bi bilo sigurnije da se dokaz kasnije uništi".

Ingu su često nazivali i 'nemačkom Medlin', a sad Bruknera istražuju i zbog njenog nestanka. Detektivi su u njegovoj kući pronašli kompjuter pun dečje pornografije i muškarac nema alibi za dan kada je Inga nestala.

Podsetimo, najnoviji osumnjičeni za nestanak Medlin Meken je ranije osuđivan seksualni zlostavljač dece.

Madeleine McCann, Medlin Mekejn Foto: Profimedia/AFP

On je robijao zbog više krivičnih dela - provale, pedofilije, silovanja, trgovine drogom... Trenutno je u zatvoru u Nemačkoj gde služi dugogodišnju kaznu zatvora zbog seksualnog zločina protiv deteta.

Prethodno je robijao zbog silovanja 72-godišnje starice u Portugaliji.

Policija traga za devojkom sa Kosova koja je bila u vezi sa Kristijanom u doba kada je Medlin Meken nestala. Devojka je u to vreme bila maloletna, a prema svedočenju jednog Kristijanovog poznanika, često je trpela nasilje od Bruknera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA