Osumnjičeni za otmicu male Medlin povezan i sa nestankom dečaka, Nemci ignorisali dojave o njemu?

U izveštaju detektiva koji su bili zaduženi za Kristijana B, on je okarakterisan kao glavni osumnjičeni u slučaju nestanka tada trogodišnje devojčice. Međutim, taj izveštaj je ignorisala Federalna krivična kancelarija

  • 1
Christian Brueckner, Madeleine McCann Foto: Tanjug/AP, bild.de

Nemačke vlasti navodno su ignorisale upozorenja koja su stizale iz policije o osumnjičenom Kristijanu B, koji je navodno odgovoran za otmicu i ubistvo male Medlin Meken.

U izveštaju detektiva koji su bili zaduženi za Kristijana B, on je okarakterisan kao glavni osumnjičeni u slučaju nestanka tada trogodišnje devojčice. Međutim, taj izveštaj je ignorisala Federalna krivična kancelarija, navodi magazin "Špigl".

Taj izveštaj je iz 2013. godine i sastavljen je nakon što su britanski istražitelji uputili novu žalbu u slučaju Medlin. Kristijan B. je već tada bio osuđivan zbog seksualnog zlostavljanja dece.

- Jedna osoba je dostavila savet o Kristijanu B, ali se na to očigledno nije postupilo, na zaprepašćenje lokalnih detektiva - navodi nemački list.

Ovo je objavljeno pošto je nemačka policija navela da istražuje osumnjičenog za nestanak male Medlin koji je možda povezan i sa otmicom dečaka u Portugalu 1996. godine.

Istraga o nestanka Renea Hasea sada je ponovo u punom jeku. Tada šestogodišnjak iz Elsdorfa u Nemačkoj nestao je sa plaže dok je bio na odmoru sa porodicom u Algarveu.

Isti čovek sumnjiči se i za nestanak još jednog deteta Inge Geričke. Petogodišnjakinja je nestala u Nemačkoj 2. maja 2015. tokom porodičnog roštiljanja. Veruje se da je ona nestala kada je otišla u šumu po drva, a ova devojčica je još poznata i pod nadimkom "nemačka Medi".

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    6. jun 2020 | 18:47

    Roditelji moraju imati decu stalno u vidokrugu. Predatori vrebaju. Nisam ni znala koliko je rizicno pustati decu samu cak i ispred kuce dok je moj sin bio mali. Najezim se kad pomislim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA