Osumnjičeni za otmicu male Medlin sada povezan i sa ubistvom devojčice u Belgiji

Karola Tice (16) je bila na letovanju sa roditeljima u mestu De Han 1996. kada je nestala 5. jula

  • 0
Carola Titze

Foto: Profimedia/BELGA / AFP

Novi glavni osumnjičeni za otmicu male Medlin Meken pre 13 godina je Nemac Kristijan Brukner koji je, kako se sumnja, povezan i sa ubistvom devojčice iz Nemačke koja je nađena mrtva na plaži u Belgiji, piše britanski Telegraf.

Karola Tice (16) je bila na letovanju sa roditeljima u mestu De Han 1996. kada je nestala 5. jula.

Otišla je u šetnju po plaži u jutarnjim satima i nikada se nije vratila. Njeno osakaćeno telo nađeno je u pesku 11. jula.

Javni tužilac iz Briža potvrdio je da istražuju da li je 43-godišnji Kristijan Brukner umešan, s obzirom na pisanja lokalnih medija.

Kako se veruje Karola je bila u kontaktu sa čovekom iz Nemačke nekoliko dana pre ubistva i par je navodno viđen zajedno u diskoteci.

Christian Brueckner

Foto: bild.de

Nova saznanja objavljena su pošto su tužioci ponovo otvorili istragu o nestanku petogodišnje Nemice Inge Gericke, koja je nestala 2. maja 2015. u Nemačkoj.

Otac šestogodišnjeg Renea Hasea, dečaka koji je nestao 21. juna 1996. takođe na odmoru sa porodicom u Portugalu, takođe je tražio od policije ponovno otvaranje istrage.

Hase je navodno rekao za nemačke medije da je moguće da postoji konekcija između slučaja njegovog sina i nestanka Medlin Meken.

Policija u Nemačkoj i Belgiji još nije komentarisala da li se sa ovim u vezu dovodi i ubistvo Karole Tice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA