≫ 

Dragan pozvao Marinu da razgovaraju, a onda ju je upucao: Imao zabranu prilaska supruzi

Kako se navodi, oboje su bili dobro situirani, a iza njih ostalo je troje dece

  • 0
Ubistvo, ubica, pištolj Foto ilustracija: Shutterstock

Pucnjevi koje je baka čula na spratu kuće u kojoj je bila sa svojom unučadi, šokirali su je, ali nije mogla ni da sluti kakav će prizor da zatekne kada je sišla u prizemlje kuće - na podu je videla svoju ćerku koja je, iako upucana, u tom trenutku još davala znakove života, a nešto dalje i zeta koji je mrtav ležao sklupčan na podu. Ubrzo je i ranjenja žena podlegla povredama.

To je epilog tragedije koja se dogodila danas ujutro u opštini Cetingrad u Karlovačkoj županiji, a na mestu ubistva i samobistva čitavo prepodne mogli su da se čuju samo plač, jauk i vrisak očajne dece, roditelja i komšija.

Kako kažu komšije, Dragan M. je rano ujutro došao u kuću roditelja svoje supruge, zatražio je da s njom nasamo porazgovara i kada je ona pristala na to, ubrzo posle toga ispalio je sudbonosni hitac u nju. Za par minuta presudio je i sebi.

Meštani ne mogu da kažu koji je pravi razlog za ovu porodičnu tragediju, jer je reč o mladim ljudima koji su bili jako dobro situirani i koji imaju troje male dece od 17, 11 i svega nekoliko godina.

Međutim, kako javlja “Večernji list”, Marina M. pre nekoliko meseci sa decom preselila iz njihove kuće i došla da živi kod roditelja u opštini Cetingrad. Tim novinama potvrđeno je da je pokojni suprug bio prijavljen za porodično nasilje i da je imao izrečenu meru zabrane prilaska supruzi koja je bila na snazi.

Iako neki od meštana kažu da je Dragan M. znao da popije, jutros je na mesto tragedije došao trezan. Inače, Marina M. je bila medicinska sestra u Domu zdravlja Slunj, a njen suprug je bio vlasnik OPG-a i bavio se poljoprivredom.

Dubravko Skolan, zamenik županijskog državnog tužioca iz Karlovca vodi istragu zajedno s pripadnicima policije, potvrdio je za “Večernji” da se radi o supružnicima starim 36 i 38 godina i da se ubistvo dogodilo vatrenim oružjem i da je suprug imao prijavu za nasilje u porodici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA