Izašla s deset drugova i drugarica prve večeri posle karantina, svi se zarazili korona virusom

Četiri osobe čekaju rezultate testa da li su kojim slučajem i oni zaraženi

  • 0
Doktori, hitna pomoć, pacijent, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Grupa od 11 osoba u Sjedinjenim Američkim Državama zarazila se korona virusom, i to prvo veče pošto su izašli na piće posle blokade.

Erika Krisp (40) koja živi na Floridi, razbolela se 10 dana pošto je izašla po prvi put kada su ukinute restriktivne mere i blokada kako bi se sprečilo širenje korona virusa.

Kako prenosi Metro, ona i još 10 prijatelja se razbolelo i kod njih je potvrđen koronavirus, a četvoro čeka rezultate.

Kako kaže ova 40-godišnja žena, imala je “klasične” simptome koji uključuju probleme sa disanjem pre nego što je test pokazao da je pozitivna na korona virus. Erika je rekla da je sasvim sigurna da je “dokačila” virus prilikom posete irskom pabu u Džeksonvilu.

Bila je bolesna oko nedelju dana, a prve simptome je osetila već tri dana posle izlaska na piće.

Kako javljaju lokalni mediji, kod nekih od mušterija koje su takođe bile u tom baru registrovan korona virus, te postoje indicije da će objekat biti zatvoren kako bi bio dezinfikovan.

Najmanje šest barova u severnoj i centralnoj Floridi zatvoreni su u periodu od nedelju dana kada je zabeležen novi porast broja zaraženih koronavirusom, koji je svoj vrh dostigao u nedelju. Zdravstvene ustanove u SAD saopštile su da je u dva dana zaredom otkriveno preko 2.000 novozaraženih u toj saveznoj državi, što je rekord od kada je u martu počela epidemija virusa.

Video: Masovna grobnica u Njujorku pokazuje užas korona virusa u kojem se nalazi Amerika

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA