Filmsko bekstvo osumnjičenog silovatelja: Počinje sa pokvarenom jahtom, završava se u ventilaciji

Begunac uhvaćen sa većom količinom novca i nožem

  • 0
Jahta, brod, okean, more, jedrenje, putovanje Foto: Pixabay

Policija je u australijskim vodama uhapsila muškarca koji se sumnjiči za silovanje, a o načinu na koji je uhvaćen mogao bi da se snimi film.

Naime, posada jednog teretnog broda pronašla je u subotu na pučini nedaleko od Jambe luskuznu jahtu koja usled kvara nije mogla da plovi, javlja CNN. Na jahti je bio samo jedan član posade, skiper, muškarac (31). S obzirom na to da nisu mogli da pokrenu jahtu, privezali su je za brod, a muškarca su primili u kabinu i krenuli da plove ka Njukaslu.

Međutim, kada je pala noć i kada su počeli da se približavaju luci posada teretnog broda je primetila da je kanap kojim je bila vezana jahta presečen, a da je muškarac kojeg su primili na brod nestao.

Odmah su otpočeli potragu za muškarcem, ali nisu uspeli da ga pronađu.

Brod je prispeo u luku, a dva dana kasnije, u ponedeljak, ušli su pripadnici policije sa psima i krenuli da češljaju brod. Tada je usledilo iznenađenje. Nestalog muškarca pronašli su sklupčanog u ventilacionom otvoru teretnog broda.

Ispostavilo se da je u pitanju muškarac koji se sumnjiči za silovanje, a kod njega je pronađena veća količina novca i nož. Sumnja se da je muškarac hteo da se teretnim brodom dokopa Malezije.

Video: Nova policijska brutalnost u SAD: Ne mogu da dišem - Baš me briga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA