Petar potrošio 40.000 evra i osam godina života da ćerku izbaci iz stana: Sukob na sudu bez epiloga

Uprkos Petrovim naporima, Katrina ne želi da popusti

  • 5
Petar Grandi Printscreen/Youtube/A current affair

Petar Grandi (84) je iscrpeo sva sredstva pokušavajući da svoju ćerku Katrinu iseli iz stana kako bi mogao da obezbedi sebi novac za starački dom.

Vremešni gospodin iz Novog Južnog Velsa već osam godina bije bitku, koja ga je koštala oko 40.000 evra, ne bi li ćerku izbacio iz svog stana.

Problemi su počeli kada je Petar shvatio da će, nakon smrti supruge, morati da pređe da živi iz svoje kuće na selu u starački dom, te da mu primanja neće biti dovoljna da pokrije troškove. Želeo je da proda svoj stan u Melburnu, ali u njemu je živela Katrina. Starac je pokušao sa ćerkom da nađe kompromis, pa i po cenu toga da mu ona plaća kiriju, ali Katrina nije želela ni da čuje. Tu je počeo pravi porodična ujdurma koja traje sve do danas.

- Katrina je moja, ali mi je od života napravila pakao - kuka deda Petar.

Petar objašnjava da za života nije stekao penziju, te da je jedini način da sebi obezbedi boravak u domu i iole pristojan život jeste da proda stan, međutim ćerka ga je u tome sprečila.

Ona je, naime, uz pomoć advokata uspela da izdejstvuje zabranu prodaje bez da je Petar bio upoznat sa tim.

- Odradila je pravno veoma pametnu stvar. Ona je toliko bistra da je uspela da prevesla i mene i sistem i da mi nad stanom uspostavi neku zabranu za koju ja nisam ni bio svestan da postoji - objašnjava Petar.

Sa ćerkom se razvlači po sudovima

Na kraju je rođeno dete morao da tera na sud. Tamo je Katrina tvrdila da su joj roditelji svojevremeno prepisali stan, što je sudija odbacio, ali ipak, nije uspeo da je iseli. Od tada je prošlo osam godina, a ovaj starac je uspeo sveukupno da potroši i 40.000 evra ganjajući se sa ćerkom po sudovima.

- Za to vreme sam mogao da uzmem bar 200.000 dolara od kirije - žali se Petar.

U međuvremenu Katrina pokušava da dokaže na sudu da finansijski izdržava oca, ali još nije dostavila nijedan papir koji bi te tvrdnje potkrepio. Navodno je izdat i nalog za njeno privođenje, ali ona još nije privedena it iseljena iz stana.

Video: Uništavao je tuđu imovinu a onda ga je STIGLA KAZNA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mike

    25. jun 2020 | 12:22

    Da li je ovo moguće?

  • Silvija

    25. jun 2020 | 18:25

    Po Srbiji takvih ima na hiljade koji od roditelja zive à provode dane uz telefon i internet,lencuge ,cekaju kada ce penzija doci à nepitaju se za roditeljske potrebeOva cerka je velika budala kada je dozvolila dan on tolike pare daje advokatu za tuzbe,ona nema nimalo respecta prema ocu,nemoze da saceka da on umre,To je on zaradio i moze da radi sta hoce sa svojom imovinom ,nemoze da ga pusti da malo prozivi svoje zadnje godineIsto neka lencuga koja od tate zavisi,pa ode joj 40,000 u vazduhKada on umre ona ce odma prodati kucu ,takve ptice koje kradu gnezda i nakraju baci ga ,jer nema vise koristi od njegaOdrekni se cerke to je mozda jedini izlaz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA