Olgu je pas vukao po zemlji, krvi je bilo svuda: Njen sin (6) je odjurio po pomoć i spasio joj život

Žena je nažalost ostala bez ruke u strašnom napadu psa

  • 4
Olga Bosonogova Foto: VK

Šestogodišnji dečak iz Rusije spasao je život majci nakon što je podigao uzbunu kada ju je napao ogroman pas.

Prestrašeni Matveja vozio je bicikl kao vetar kako bi otišao po pomoć u lokalnu radnju, gde je vikao "spasite moju mamu, spasite moju mamu".

Za to vreme Olgu Bosonogovu (34) napadao je srednjeazijski ovčar, prenosi Miror.

Nekoliko muškaraca potrčalo je da spasi udovicu i najzad su uspeli da oteraju psa koji ju je vukao po zemlji u selu Ivanovka u blizini Moskve.

Mali Matveja najverovatnije će primiti i nagradu za hrabrost što je mami spasio život reagujući brzo kada je video krvavi napad i čuo njene očajne krike.

U napadu psa Olga je izgubila ruku.

- Pokušala sam sve, ali pas je bio toliko jak, vukao me je svuda. Doktor mi se izvinio i rekao mi da je stvarno pokušao da mi sačuva ruku, ali ništa nije moglo da se uradi - rekla je Olga iz bolničkog kreveta.

Besne komšije pozvale su policiju da ispita vlasnika psa, govoreći da on dozvoljava životinji da hoda okolo i plaši meštane.

Olga je inače udovica i majka dvoje dece, a sada se plaši kako će brinuti o njima, pošto je ostala bez ruke.

Video: Mučili psa, pa ga ostavili u šahti da umre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    1. jul 2020 | 09:17

    Nije samo u Rusoji da psi prave velike probleme. Evo u centru Vracara u elitnom delu Beograda u poslednje vreme opsti haos sa psima. Licno sam bio prisutan kada je u blizini Beogradskog pozorsta u Vidovdanskog ulici pas pocepao jaknu i levu ruku ozbiljno gospodinu?! Covek isao ulicom, a tik na zelenoj povrsoni oko 10 pasa mahom sa vlasnicima ali bez lanca i korpe za njusku. Jedan iz te grupe hitro je ujurio prolaznika koji je ZAVRSIO u bolnici i policiji?! Posebno, sve zelene povrsine vise nisu zelene vec zute od urina?! Mala deca nemaju vise gde da smetaju?! A, bake, umesto da setaju unucice, setaju kucice?! Tako, da i,, bela kuga,, ozbiljno kuca na nasa vrata?!

  • Дејан Младеновић

    1. jul 2020 | 02:56

    То су огромни пси то је кавкаски овчар који јако пуно подсећа на шарпланинца

  • dejan

    1. jul 2020 | 01:25

    Ajde pavle pravac rusija ... da vaspitas ti i tvoji levatori Olgu ... ona je zena kriva sto je ostala bez ruke ..... ajde pavle .... idemo ... pravac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA