Detalji hapšenja u Marbelji: Praćeni zbog droge, "pali" zbog ubistva Peruničića

Četvrta osoba, kojoj su lisice stavljene u Marbelji, puštena je da se brani sa slobode

  • 0
Hapšenje, ubistvo, Miloš Peruničić Printscreen Telegraf.rs

Za ubistvo Miloša Peruničića (41), pre mesec dana u Marbelji, španska policija osumnjičila je i uhapsila u Barseloni Nemanju Simića (22), Nikolu Devića (33) i Duška Šćekića (29). Oni su, prilikom privođenja, kod sebe imali lažna hrvatska dokumenta, ali je utvrđeno da je reč o srpskim državljanima, poreklom iz Crne Gore.

Četvrta osoba, kojoj su lisice stavljene u Marbelji, puštena je da se brani sa slobode, pišu Novosti.

Prema nezvaničnim saznanjima, njemu se na teret stavlja da je organizatorima zločina pružao logistiku i pomoć u skrivanju posle likvidacije. On je, takođe, sa ovih prostora.

Sva četvorica uhapšena su početkom nedelje u sklopu veće policijske akcije, jer su duže vreme praćeni zbog trgovine narkoticima. Paralelno sa tom istragom teklo je i istraživanje egzekucije u luksuznom delu popularnog španskog letovališta.

- Analizom baznih stanica mobilne telefonije došlo se do imena mogućih počinilaca - navodi izvor iz istrage.

Praćeno je njihovo kretanje i tada je utvrđeno da su kritičnih dana boravili u Marbelji. Pregledani su i snimci sa nadzornih kamera sa nekih objekata i donekle je rekonstruisano njihovo kretanje pre, za vreme i posle ubistva.

Peruničić je ubijen dok se vraćao kući iz prodavnice. Ubice su mu prišle na pešačkom prelazu i u njega, iz oružja sa prigušivačem, ispalili desetak hitaca, od kojih ga je pogodilo šest. Bio je na mestu mrtav. Napadač je, potom, pobegao motorom "kavasaki", na kom ga je čekao saučesnik.

Video: Španci zadali udarac crnogorskoj mafiji: Uhapšena četvorica osumnjičenih za ubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA