"Madam" koja je podvodila maloletnice na tronu u Bakingemskoj palati: Pored nje je poznati glumac

Kraljica Elizabeta II neće biti oduševljena

  • 0

Na procureloj fotografiji iz 2002. godine Gislejn Maksvel, uhapšena "madam" koja je navodno podvodila maloletnice svom prijatelju Džefriju Epstajnu, sedi na tronu kraljice Elizabete II tokom privatne posete Bakingemskoj palati.

Pored nje, na tronu princa Filipa, sedi glumac Kevin Spejsi, prenosi Njujork post.

Tada umetnički direktor londonskog "Old Vic" teatra, Spejsi se suočio sa optužbama za seksualni napad u Velikoj Britaniji i SAD-u, mada će sve na kraju biti odbačene.

Maksvel i Spejsi tada su posetili palatu zajedno sa bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom, inače prijateljem glumca, koji takođe iza sebe ima seriju seks skandala.

Ghislaine Maxwell, Kevin Spejsi Foto: Profimedia/The Mega Agency

Oni su u Bakingemskoj palati bili na poziv princa Endrjua, objavio je za vikend Telegraf, uz fotografiju glumca i Gislejn kako sede na kraljevskom tronu.

Princa Endrjua optužila je jedna od seks robinja Džefrija Epstajna, Virdžinija Roberts, da je spavao sa njom kada je imala 17 godina.

Tronovi na kojima sede glumac i "madam" koristili su kraljica i princ Filip, inače roditelji princa Endrjua, tokom njenog krunisanja 1953. godine i predstavlja kršenje kraljevskog protokola za svakog ko sedi na njemu, preneo je Telegraf.

Sala prestola dostupna je samo javnim obilaskom palate ili tokom državnih poseta.

Video: Kevin Spejsi sa zgodim menadžerom u šetnji Beogradom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA