≫ 

Tramp "nestao" sa fotografije sa Epstajnom: Foks njuz žali zbog greške

Foks njuz je u ponedeljak saopštio da je Tramp "greškom" isečen sa fotografije na kojoj su predsednik, njegova supruga Melanija, Epstajn i Gislejn Maksvel

  • 0
Donald Tramp Džerfi Epstajn Printskrin: NBC

Poznato je da je predsednik SAD Donald Tramp nekoliko puta viđen u javnosti sa ozloglašenim milijarderom, osuđivanim pedofilom, Džefrijem Esptajnom. Ipak, Tramp je sa jedne zajedničke fotografije "nestao" zahvaljujući Foks njuzu.

Foks njuz je u ponedeljak saopštio da je Tramp "greškom" isečen sa fotografije na kojoj su predsednik, njegova supruga Melanija, Epstajn i Gislejn Maksvel, bivša Esptajnova devojka, takođe osumnjičena za podvođenje devojaka.

- U nedelju, 5. jula, u prilogu o Gislejn Maksvel, Foks njuz je greškom eliminisao predsednika Trampa sa fotografije - naveo je portparol ove medijske kuće.

- Žalimo zbog greške - dodaje se u saopštenju.

Da podsetimo, Maksvel je uhapšena prošle nedelje i od tada je skandal oko Epstajna ponovo u žiži javnsti. Maksvel je osumnjičena da je regrutovala i seksualno zlostavljala maloletnice duži niz godina.

Na spisku ljudi koji se dovode u vezu sa Epstajnom stoje veoma važna imena poput Bila Klintona i princa Endrua.

Video: Tramp naredio Melaniji da se smeje: Ona nabacila najkiseliji osmeh na svetu

(N. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA