≫ 

Predsednik Brazila pozitivan na korona virus

Podsećanja radi, Bolsonaro je tvrdio da je sredinom marta testiran negativno na korona virus

  • 2
Žair Bolsonaro Foto: Tanjug/AP

Predsednik Brazila Žair Bolsonaro pozitivan je na korona virus, prenose svetski mediji.

Bolsonaro je danas tokom intervjua na televiziji priznao da je pozitivan na korona virus. Kazao je da se počeo da se oseća loše tokom vikenda i istakao da se leči korišćenjem antibiotika kao i hlorikinom, koji se upotrebljava protiv malarije.

- Svi smo znali da će doći do svih delova populacije pre ili kasnije. Bio je pozitivan za mene - rekao je Bolsonaro, misleći na rezultate testa, prenosi CNN

Ranije danas, Bolsonaro je rekao svojim pristalicama, koje su se okupile ispred Predsedništva, da su mu snimali pluća i da su bila čista, ali je i upozorio ljude da mu ne prilaze.

Podsećanja radi, Bolsonaro je tvrdio da je sredinom marta testiran negativno na korona virus. Rojters međutim sada prenosi kako je sam predsednik prošle nedelje naveo da je možda "zakačio" Kovid-19 i da će možda još jednom morati na testiranje.

Veliki broj građana ljut je na Bolsonara zbog njegovog odnosa prema pandemiji korona virusa, koji je druga najteže pogođena zemlja ovom zarazom na svetu. Prema poslednjim podacima, 1.628.283 ljudi je zaraženo, a 65.631 osoba je preminula od koronavirusa.

Kulminacija besa javnosti usledila je krajem juna, kada je Bolsonaro izašao napolje da jede hot dog i to istog dana kada je čak 965 osoba preminulo od korona virusa.

Uvrede na Bolsonarov račun su odjekivale dok se hvatao za svoj obrok u prodavnici brze hrane.

"Ubico", "Smeće" i "Fašisto", uvrede su koje su pljuštale na predsednikov račun.

Video: Miroslav Čučković pozitivan na korona virus

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    7. jul 2020 | 17:46

    svi pozitivni ali niko ne umire od tih javnih ličnosti a nacitao sam se u opasnim mukama se umire bar jedan primer da pročitam dajte mi nekoga ako se varam

  • Kvrga

    7. jul 2020 | 18:14

    Samo u Brazilu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA