Trampova rođaka izdala knjigu "o najopasnijem čoveku sveta": Prljavi detalji iz života predsednika

Njena knjiga trebalo bi da bude objavljena sledeće nedelje

  • 2
Donald Trump, Donald Tramp

Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Donald Tramp platio je nekome da umesto njega polaže standardizovani prijemni ispit na fakultetu dok je bio srednjoškolac, piše njegova nećaka u knjizi koja bi trebalo da bude objavljena sledeće nedelje.

U knjizi "Previše i nikad dovoljno: kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čoveka na svetu", Meri Tramp piše da je Tramp platio nekome da umesto njega položi SAT, prijemni ispit koji koristi većina američkih univerziteta, piše Njujork Tajms.

- Visoka ocena koju je ta osoba dobila pomogla je mladom gospodinu Trampu da kasnije stekne priznanje za dodiplomske studije prestižne poslovne škole Varton na Univerzitetu Pensilvanija - navodi Njujork Tajms prenoseći delove knjige.

Takođe, ona je u knjizi navela da je Trampov problematičan karakter koji "dovodi u opasnost zdravlje populacije i ekonomsku stabilnost" posledica loših odnosa sa ocem koji je bio sociopata.

U knjizi se navodi da je Trampova majka zbog zdravstvenih problema morala brigu o deci da prepusti ocu, koji je imao koban uticaj na Trampov razvoj.

Kelijan Konvej, viša savetnica Bele kuće, na pitanje o knjizi u utorak, rekla je novinarima u Beloj kući da je to porodična stvar.

- On nije njen pacijent, on je njen stric - rekla je Konvej, očigledno misleći na diplomu iz kliničke psihologije Meri Tramp.

- Mislim da su porodične stvari porodične stvari - dodala je ona.

Portparolka Bele kuće Kejli Mekenani izjavila je u utorak da je "knjiga puna neistina i o tome se radi". Upravni odbor koji upravlja SAT testom nije odmah odgovorio na zahtev za komentarom.

Video: Masa frenetično skandirala Trampu i Melaniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UJO

    8. jul 2020 | 10:54

    Ogromno bogatstvo se ne stiče poštenim radom, jer da je tako rudari bi bili najbogatiji.

  • duci

    8. jul 2020 | 13:16

    Postade dobar biznis pisati knjigu o Trampu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA