≫ 

"Mislim da sam trudna, a otac je, pa... moj tata": Jeziva priča devojčice (14) zaprepastila lekare

Devojčicu iz Italije otac zlostavljao godinama, majka sve znala i ćutala

  • 0
Pedofil, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Slučaj porodičnog nasilja koji je prošle godine zaprepastio Italiju dobio je epilog. Istraga je pokrenuta i protiv majke devojčice (15) koja je oca prijavila za višegodišnje seksualno nasilje i jednog porodičnog prijatelja.

Za užas u jednoj italijanskoj porodici u Verčeliju saznalo se 2019. godine, kada je tada četrnaestogodišnja tinejdžerka otišla kod lekara sumnjajući da je trudna. Lekar u gradu Kazale Monferato je nakon obavljenog pregleda krenuo da ispituje devojčicu, jedno pitanje je vodilo drugom, i na kraju je devojčica priznala da bi otac deteta zapravo mogao da bude njen rođeni otac (42).

Ispostavilo se da je dete gotovo svakodnevno zlostavljano još od detinjstva.

Zaprepašćen priznanjem odmah je pozvao policiju. U čitavu priču umešao se i Centar za socijalni rad, a otac devojčice je odmah lišen slobode i nalazi se i dalje u zatvoru. Međutim, sada je na svetlost dana isplivao još jedan stravičan podatak, a to je da je majka devojčice znala da zlostavljanje, ali nije preduzimala ništa.

Istovremeno, istraga je pokrenuta i protiv jednog porodičnog prijatelja, koji je, kako navodi La Stampa, navodno takođe znao za sve što se događa iza zatvorenih vrata, a svog prijatelja i njegovu suprugu je savetovao kako  da izbegnu hapšenje.

Osumnjičeni negiraju sve što im se stavlja na teret, ali ključnu ulogu trebalo bi da odigra i svedočenje druge dece, braće i sestara zlostavljane devojčice, a mediji pišu i da su porodici bili ozvučeni telefoni, te je presretnuta komunikacija.

Video: Za srpsko dete trgovac je spreman da plati 120.000 evra!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA