Kanje Vest objasnio zašto više ne podržava Trampa, priznao i da je preležao koronu

Vest, koji je bio na udaru nekih kritika zbog podrške Trampu, rekao je da je izgubio poverenje u "glavnog komandanta"

  • 0
Kanye West, Kanje Vest

Foto: Tanjug/AP

Američki reper Kanje Vest, koji je najavio svoju kandidaturu za predsednika SAD, rekao je u intervjuu za magazin Forbs da više ne podržava Donalda Trampa i naveo da je preležao Kovid-19.

Vest, koji je bio na udaru nekih kritika zbog podrške Trampu, rekao je da je izgubio poverenje u "glavnog komandanta", prenosi CNN.

- To mi sve izgleda kao veliki haos - rekao je Vest.

- Ne sviđa mi se što sam čuo da se sakrio u bunker - kaže reper za navode da je predsednik SAD, tokom junskih protesta zbog rasne nepravde i brutalnosti policije kod Bele kuće, nakratko premešten u podzemni bunker.

Vestovi komentari stižu nakon što je najavio da se i sam kandiduje za predsednika, uprkos tome što je propustio rokove u nekoliko država.

On je insitirao na tome da njegova kandidatura nije javni šou i rekao je da nema problema s idejom da bi njegov planirani izlazak na izbore potencijalno mogao oduzeti glasove demokratskom kandidatu Džou Bajdenu i pomoći u ponovnom izboru Trampa.

Kako je rekao, "Americi trebaju posebni ljudi koji je vode", a da Džo Bajden "nije poseban".

Vest je naveo da je propustio rok za prijavu kandidature jer je u februaru preležao korona virus. Napominje se da nije jasno da li je Vest ikad testiran na virus ili antitela, a rekao je da se moli za lek, mada sumnja u potencijalnu vakcinu.

Video: Tramp naredio Melaniji da se smeje: Ona nabacila najkiseliji osmeh na svetu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA