≫ 

Momak kojeg je silovala učiteljica neutešan zbog njene smrti: Kaže da je izgubio deo sebe

Iako su se razveli pre tri godine, ostali su bliski

  • 0
meri kej leturno Mary Kay Letourneau Foto: Tanjug/AP

Vili Fualau, učenik šestog razreda kog je silovala učiteljica Meri Kej Leturno, a sa kojom se kasnije oženio, "izgubio je deo sebe" kada je ona umrla ranije ove nedelje, otkrio je njengov prijatelj.

Leturno (58) preminula je u svom domu u Vašingtonu u ponedeljak, okružena porodicom, nakon devetomesečne bitke sa rakom debelog creva. Pored nje bio je i njen bivši suprug Fualau.

Pohotna učiteljica dospela je na naslovne strane širom sveta 1997. godine, kada je otkriveno da je u seksualnoj vezi sa učenikom. Ona je tada imala 34, a on 12 ili 13 godina, prenosi Dejli mejl.

Nakon što je izašla iz zatvora u kojem je služila kaznu zbog silovanja, venčali su se 2005 godine, pre nego što je on podneo zahtev za razvod 2017.

meri kej leturno Mary Kay Letourneau Foto: Tanjug/AP

Iako njihova kontroverzna veza nije imala srećan kraj, par je tri godine nakon razvoda i dalje bio u bliskim odnosima i "dalje su imali puno ljubavi jedno za drugo", rekao je prijatelj.

- Nisu razgovarali svakog dana, ali ona ga je obaveštavala o lečenju. U početku su govorili kako će pobediti rak i da će se boriti svim snagama - rekao je prijatelj.

Ali do juna se rak tako brzo proširio da je ona počela da se oprašta sa svima.

- Iako im se brak raspao, i dalje su imali puno ljubavi jedno za drugo. Imaju decu i on je uvek govorio da je ona njegova prva ljubav. Tužan je zbog gubitka, i zbog dece ali i zbog sebe - rekao je prijatelj.

On je dodao kako je Fualau njenom smrću "izgubio deo sebe".

Prema pisanju medija, on je bio pored nje poslednjih dana, brinući o njoj 24 sata dnevno.

Video: Šmeker velikog srca: Čovek u džipu stao da kupi ptice iz kaveza, samo da bi ih pustio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA