"Razgovori sa SAD samo bi koristili Vašingtonu": Kimova sestra odbrusila Amerikancima

Podsećanja radi, na novim satelitskim snimcima primećena je nedavna aktivnost u neprijavljenom postrojenju Severne Koreje, za koje istraživači sumnjaju da se koristi za izradu nuklearnih bojevih glava

  • 0
Kim Yo Jong Kim Jo Džong

Kim Jo Džong, Foto: Tanjug/AP

Kim Jo Džong, sestra severnokorejskog lidera Kim Džong Una, izjavila je danas da bi samit Kima i Trampa koristio samo Vašingtonu, izvestio je Rojters.

Kimova sestra ipak je ostavila otvorenu mogućnost za novu rundu razgovora, izvestila je severnokorejska državna agencija KCNA.

Ona je ocenila da samit sa Vašingtonom verovatno neće biti održan ove godine, ali je i dodala:

- Nikad se ne zna.

Podsećanja radi, na novim satelitskim snimcima primećena je nedavna aktivnost u neprijavljenom postrojenju Severne Koreje, za koje istraživači sumnjaju da se koristi za izradu nuklearnih bojevih glava.

Snimak kompanije "Planet Labs" analizirali su stručnjaci Instituta za međunarodne studije u Midlberiju, koji veruju da je objekat koji se nalazi u selu Volo-ri nedaleko od Pjongjanga povezan sa severnokorejskim nuklearnim programom i da je i dalje aktivan, prenosi CNN.

Video: “Platićete, ološi”: Prvi snimci kancelarije za vezu koju je Kim Džong Un digao u vazduh

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA