≫ 

Francuski pedofil zlostavljao 300 dece: Čeka ga kazna streljanjem u Indoneziji

Policija je saopštila kako je prošlog meseca uhapsila penzionera Fransoa Abeloa Kamilea (65) u hotelu u Džakarti gde su s njim u sobi bile dve maloletne devojke

  • 3
Francois Abello Camille Foto: Profimedia/Archie Bhadrika /AFP

Francuza verovatno čeka smrtna kazna streljanjem u Indoneziji nakon što je optužen da je zlostavljao više od 300 dece i tukao onu koja nisu htela da imaju polni odnos s njim.

Policija je saopštila kako je prošlog meseca uhapsila penzionera Fransoa Abeloa Kamilea (65) u hotelu u Džakarti gde su s njim u sobi bile dve maloletne devojke.

Ako bude osuđen, čeka ga smrt streljanjem ili doživotni zatvor, piše Dejli mejl.

Istražitelji su saopštili kako su na Kamileovom računaru pronašli snimke na kojima on izvodi nezakonite seksualne radnje na stotinama dece u dobi od 10 do 17 godina.

Penzioner je u poslednjih pet godina nekoliko puta ušao u Indoneziju putem turističke vize, javlja policija, prenosi Index.hr.

- Prilazio bi deci i mamio ih nudeći im posao modela. Onima koji su pristali na seks s njim plaćao bi između 17 i 70 dolara. Ako su odbili, onda bi ih istukao - rekla je novinarima šefica policije Džakarte Nana Sudjana.

Snimci koje kruže internetom pokazuju Kamilea u lisicama na konferenciji za novinare. Ima sagnutu glavu, a čuva ga 10 indonežanskih policajaca.

Policija smatra da je Kamile godinama zlostavljao decu i da može biti više žrtava.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    10. jul 2020 | 12:02

    To je pravda!!!

  • CH

    10. jul 2020 | 12:28

    To je zakon.On bi u Srbiji dobio 3 godine zatvora posle 20 godina sudjenja.U Indoneziji prolaze strasno lose narkomani i pedofili.

  • Гаргамел

    10. jul 2020 | 17:29

    Треба га ставити у буре са усољеном водом да цркава мало дуже ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA