Pronađeno raskomadano telo milionera: Iskasapljen motornom testerom, glava i udovi složeni u kesama

Policija smatra da je najverovatnije reč o profesionalnoj egzekuciji

  • 0
Bruklin tela Njujork mrtvačnica Foto: Tanjug/AP

Milioner Fahim Saleh pronađen je mrtav u svom stanu u Njujorku. Telo je pronašla sestra, koja je bila zabrinuta jer joj se nije javljao.

Kako prenose mediji, sestra ga je pronašla u njegovom domu i zatekla užasan prizor - njegova glava i udovi bili su odsečeni testerom koja je i dalje bila uključena u struju. Prema prvim informacijama, svi delovi tela stavljeni su u plastične kese.

 
 
 
View this post on Instagram
Gokada is not okada. Please don't hamper innovation Governor. @jidesanwoolu @gokadang #regulatenotban #gokada #lagosA post shared by Fahim Saleh (@fahims) on

Prema navodima policije, kamere u zgradi snimile su navodno osumnjičenog sa rukavicama, kapom, maskom i koferom kako ulazi u lift sa Salehom do stana.

Prema saznanjima Njujork Posta, Saleh i osumnjičeni su zajedno otišli do njegovog stana na sedmom spratu, a kada su izašli iz lifta, odigrao se napad. On je pao na pod, ali i dalje nije poznato da li ga je napadač upucao ili omamio. Zbog načina kako je organizovan napad, policija smatra da je reč o profesionalnoj egzekuciji.

 
 
 
View this post on Instagram
I am G Man @gokadangA post shared by Fahim Saleh (@fahims) on

- Osumnjičeni je imao sa sobom kofer, očigledno da je reč o profesionalcu - rekao je neimenovani izvor iz policije za "Dejli Njuz".

Kako se ističe, policiju je iznenadilo što je na licu mesta pronašla vrlo malo krvi, s obzirom da je Saleh potpuno bio raskomadan, te organi reda smatraju da je veći deo uklonio napadač. Istraživači pokušavaju da utvrde da li je upravo Salehova sestra prekinula ubicu u sklanjaju delova tela, kao i da li je ubica iskoristio drugi izlaz kako bi napustio zgradu.

- Imamo torzo, glava je odsečena, kao i ruke i noge. Sve je još na licu mesta, ali i dalje ne znamo šta je motiv - rekao portparol njujorške policije narednik Karlos Nijeves.

Saleh je nekadašnji vebsajt developer koji je postao izvršni direktor kurirske službe u Lagosu, Nigeriji, a milioner je nedavno kupio luksuzni stan na Mehnetnu za dva miliona dolara.

Prema rečima njegovih prijatelja, Saleh je svoje bogatstvo stekao sam, a njegova strast bili su gedžeti i video igrice. Kako kažu, uživao je da dovodi tehnološke kompanije u nerazvijene zemlje kao što su Nigerija i Indonezija.

Video: Krcata vodeća bolnica u Njujorku, respiratori i otkucaji srca: Lekar u američkoj noćnoj mori Kovida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA