Srbin serijski silovatelj davio svoje žrtve: Obljubio i maloletnicu, sve ih posle zvao na sastanak

Kompletna policija sa sve konjicom i psima gonila je osumnjičenog za silovanja

  • 5
Nemačka, hapšenje, nemačka policija Foto: Printscreen/Youtube/WELT

Državljanin Srbije (29) uhapšen je u utorak uveče Berlinu zbog sumnje da je u tom gradu i okolini silovao čak osam ženskih osoba.

Prema navodima nemačkih medija, jedna od žrtava je i maloletnica. Potraga je usledila pošto je u utorak napao devojku dok je džogirala tokom prepodneva u Potsadmu, gradu u blizini Berlina. Policija je u poteri angažovala dronove, policijske pse i helikopter.

- Tokom operacije koristili smo helikopter sa termalnim kamerama. Osumnjičeni je uhapšen u Berlinu oko 20 sati uveče - kazao je policajac za portal “TZ.de”.

Kako je saopšteno, čak 60 policajaca učestovalo je u operaciji hvatanja serijskog silovatelja, zajedno sa psima, brodovima, konjicom i helikopterom.

Prilikom hapšenja, osumnjičeni je ignorisao pozive policije da se preda, čak se nije ni osvrnuo kada je jedan od pripadnika organa reda pucao u vazduh. Inspektorki koji rade na slučaju prilično su sigurni da su uhvatili krivca za ovaj monstruozni čin.

Policija je na konferenciji za štampu otkrila da je potera trajala sedam sati, a da se tom prilikom povredio i osumnjičeni, koji je bio zadržan u bolnici preko noći.

Državljanin Srbije tereti se za čak osam slučajeva silovanja, a prema rečima tužioca prva žrtva mu je bila navodno maloletnica. Takođe, tužilaštvo je uzelo uzorak njegov DNK uzorak kao i otiske prstiju.

Silovao ih, pa bi ih zvao na sastanak

Nora Šurman iz policije rekla je da su inspektori otkrili kako je osumnjičeni napadao svoje žrtve, ističući da se veoma nasilno ponašao prema njima.

- Potencijalnim žrtvama je prilazio u prijateljskom maniru, a pošto bi pričao sa nekom ženom, zgrabio bi je i pretio oružjem. Takođe, gušio je žrtvu i tako demonstrirao svoju moć - kazala je ona.

Zatim bi je odvukao na neko udaljeno i ne toliko prometno mesto, a onda bi silovao žrtvu.

- Pokazao je veliku količinu fizičkog nasilja prema ženama. Međutim, u sledećem trenutku bi demonstrirao svoju “blagu stranu”, kao da se brine za žrtve. Zatim bi pokušao da se nađe sa žrtvama sledećeg dana - kazala je Šurmanova.

Neke od žrtava su mu rekle da bi želele da se vide sa njim samo da bi pobegle od njega i te grozne situacije. Napadač je čak jednoj od žrtava dao svoj bicikl kako bi se vratila kući.

Video: Italijani silovali pijanu Britanku, pa čestitali jedan drugom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    15. jul 2020 | 16:12

    Svabice se zaljubile

  • Гаргамел

    15. jul 2020 | 17:07

    Име и презиме и вероисповест, докле више сатанизација Срба и Србије ! ?

  • Jasim

    15. jul 2020 | 17:51

    Dal nije neki krasnici oni kad naprave sranje podmecu srpski pasos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA