Majke iz pakla: Decu davale pedofilu da ih zlostavlja, i same ih silovale pred njim za novac

Tri majke optužene da su pedofilu dozvoljavale da im zlostavlja decu u zamenu za novac i drogu

  • 3
Larry Dean Porter Foto: Jackson County Sheriff’s Office

Protiv tri majke u SAD je podignuta optužnica jer su, kako se sumnja, svoju decu podvodile pedofilu u zamenu za novac i drogu.

Optužnica je podignuta protiv Megan Ričmond (32), Taše Stringer (27) i Ketrin Mekmulen (36). One su, kako se veruje, svoju decu odvodile u kuću Larija Portera (69) i dozvoljavale mu da ih seksualno zlostavlja kako bi im on dao drogu ili novac.

Taša je navodno "regrutovala" i druge žene i navodila ih da Porteru dovedu mališane. Isto tako, ona je zlostavljala decu na Porterov zahtev. Istraga je otkrila jezive detalje mučenja dece.

Navodno je Ketrin u kuću pedofila dovela dvoje svojih mališana, koje je potom seksualno zlostavljala pred Porterom. Onda ju je on naterao da zlostavlja i Meganino dete, što je ona i učinila, uz majčin blagoslov.

U akciji razbijanja ovog lanca pedofilije prošlog meseca uhapšeno je devet osoba. Porteru se na teret stavlja da je silovao tri devojčice, od kojih jedna ima samo sedam godina. Kako su otkrili izvori iz istrage, Porter je sve snimao, a potom bi sav srećan majkama davao drogu da se opuste.

Policija je uhapsila i Porterove dve ćerke, jer su pokušavale da unište dokaze nakon što im je otac priveden. One se sumnjiče da su iz kuće odnele sve kamere i mobilne telefone kojim je pedofil snimao zločine.

- On je silovao tu decu. Snimao je dok sve to radi, a drugi su mu pomagali da čini ove gnusne zločine - rekao je izvor.

Majke koje su podvodile decu bile Porterove žrtve?

Policija sumnja da su pojedine žene koje su uhapšene u ovoj policijskoj akciji i same godinama bile žrtve Portera, te da su samo "nastavile tradiciju" kada su postale majke, odvodeći svoju decu manijaku koji je njih godinama zlostavljao.

Kris Hofman iz FBI kaže da se u svojoj karijeri nije susreo sa ovako gnusnim slučajem i da, zbog ugrožavanja istrage, ne sme da govori o strahotama koje su otkrivene u ovom slučaju.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strašno

    28. jul 2020 | 16:33

    Jel to ta obećana zemlja?

  • Kole

    28. jul 2020 | 20:56

    Eh ta odvratna,izopačena,obećana i odvratna amerika fuj.

  • dfergtdf

    10. avgust 2020 | 09:15

    Eto , SADA ste pustili sva imena i prezimena , cak I sliku ovog matorog bolesnika ! E PA TAKO I KOD NAS !!!! A NE TU INICIJALI I SVE U OBLANDE UMOTANO , DA SE LEPO VIDI KO JE MANIJAK U SRBIJI DOSTA SKRIVANJA IDENTITETA !!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA