Žena traži od policije da prekopa njeno imanje: "Bojim se da je telo male Medi zakopano tu"

Nova vlasnica kuće u kojoj je nekad živeo Kristijan B. strahuje da se na njenom imanju nalaze dokazi

  • 2
Medlin Meken, Nemačka, potraga Foto: Tanjug/AP

Tridesetogodišnja žena koja živi u maloj kući u Braunšvajgu zatražila je od nemačke policije da pretraži njen dom pošto je njegov bivši vlasnik Kristijan B, osumnjičeni za otmicu devojčice Medlin Meken.

Nova vlasnica je navela da je obavestila detektive prošlog meseca kada je osuđivani pedofil identifikovan i kao glavni osumnjičeni u slučaju nestanke male Medi.

Ova tridesetogodišnjakinja, inače turistički vodič, boji se da je osumnjičeni na imanju sakrio neke dokaze.

Kristijan B. je u toj kući živeo tri godine pre nego što ju je preuzela pod zakup 2016. godine ova neimenovana žena.

Kako je rekla, policija ju je pozvala nedugo nakon što se uselila i ispitala je da li je poznavala Kristijana B, ali je ona rekla da nije. Nikada posle toga nije čula ništa o njemu, prenosi Skaj njuz.

- Brinem se da li je možda zakopao telo tu negde. Želim da policija prekopa i proveri - rekla je ona prošlog meseca za "Sandej pipl".

Komšija tvrdi da je 43-godišnji Kristijan iskopao podrum u kući.

Madeleine McCann., Medlin Mekejn, nestala devojčica, policija, roditelji, Germany Britain Missing Girl Foto: Tanjug/AP

- Iskopao je pod, izvadio kamenje i zemlju. Iskopao je veliku rupu, bila je duboka tri metra i široka šest metara. Rukom je vadio kamenje i zemlji i bacao pored kuće. Stavio je drvene daske na vrh. Trebalo mu je dva meseca da sve završi - rekao je osamdesetogodišnji Manfred Rihter.

To mu je, kako se navodi, donelo probleme sa lokalnim vlastima jer se plac nalazi nedaleko od parka koji često služi gradskim ljudima da pobegnu od gužve. A, kako navodi "Skaj njuz", iako na ogradi postoji traka koja podseća na policijsku, komšije tvrde da su nju ostavili radnici, a ne policijaci,

Da podsetimo, polcija je najmanje tri dana prekopavala jedan plac kod Hanovara, koji je bio dom osumnjičenog. Tu je živeo u kamperu 2007. godine i na tom placu je nađen skriveni podrum.

Mala Medlin Meken je imala samo četiri godine kada je nestala iz letovališta u Portugalu 2007. godine. Kristijan B. je živeo blizu u to vreme, a telefonski podaci dokazuju i da je bio u blizini apartmana nekoliko sati pre nego što je Medi poslednji put viđena.

Kristijan B. je godinama živeo na obali Algarve i na relaciji Portugal-Nemačka. Portugalski zvaničnici su ga dva puta deportovali kako bi se suočio sa krivičnim optužbama u rodnoj zemlji.

Trenutno se nalazi u Nemačkoj gde služi zatvorsku kaznu zbog silovanja i dilovanja droge.

Video: Prekopavaju jedno imanje u Hanoveru: Da li je policija pronašla telo male Medlin Meken?!

(N. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • p

    30. jul 2020 | 23:13

    Zatvorite mu Muda u Laticu od Komode sve će Priznati.To je Stari Komunistički Sistem.Nikad nisu Dva Puta isto uradili od Prvog Poteza se sve Priznalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA