Tajni dokumenti otkrili da je Klinton bio na ostrvu gde je Epstajn zlostavljao devojčice

Na stotine strana dokumenata objavljene su javnosti posle odluke sudije uprkos žalbi Gislejn Maksvel

  • 26
Bill Clinton, Bil Klinton

Foto: Profimedia/SVEN HOPPE/AFP

Novi dokumenti koji su do sada bili tajni povezali su milijardera Džefrija Epstajna i slučaj seks-trafikinga sa Bilom Klintonom.

Naime, pojavile su se informacije da je FBI znao za zlostavljanje maloletnica, a pojavili su se navodi da je i bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država posećivao Epstajnovo ostrvo, na kome je milijarder boravio sa devojčicama.

Na stotine strana dokumenata objavljene su javnosti posle odluke sudije uprkos žalbi Gislejn Maksvel, inače bivše Epstajnove devojke, koja je nedavno uhapšena zbog sumnje da je bila saučesnik u seks-trafikingu devojčica.

Kako javlja “Raša tudej”, ovi dokumenti datiraju iz 2015. godine kada je Virdžinija Gufre tužila Epstajna za seksualno zlostavljanje. Slučaj je rešen 2017. godine vansudskim poravnanjem, ali su dokumenti nedavno objavljeni.

Oni otkrivaju da je nekadašnji američki predsednik Bil Klinton viđen u društvu “mladih devojaka” u Epstajnovom privatnom odmaralištu na Devičanskim ostrvima gde je milijarder regularno organizovao “seksualne orgije”.

- Kada ste bili na ostrvu sa Epstajnom i Klintonom na ostrvu, ko je još bio na ostrvu? - upitan je jedan od svedoka na slučaju iz 2015, a pretpostavlja se da je tada upravo svedočila Gufre.

Ona je odgovorila da su na ostrvu bili Epstajn, Maksvelova, žena po imenu Emi i dve mlade devojke, kao i bivši predsednik SAD. Svedok, međutim, nije otkrio “u kakvoj interakciji je Klinton bio sa devojkama”.

Ostao mu dužan uslugu

 

Takođe, ona je kazala advokatu 2011. godine da je čula Epstajna kako govori da mu “Klinton duguje neke usluge”, ali je kazala da nije mogla da razazna da li se šalio.

- Smejao bi se posle toga. Sećam se da sam pitala Džefrija: “Šta Bil Klinton radi ovde?”. On se nasmejao i rekao: “Pa, duguje mi uslugu”. Nikada mi nije rekao o kakvim se uslugama radi. Nikada nisam saznala da li je bio ozbiljan - kazala je ona.

- Svi drže jedni druge u džepu - dodala je Gufre.

Takođe, sudeći po dokumentima, FBI je 2011. godine navodno imao saznanja o tome da se zlostavljaju maloletna deca. Prema pisanjima svetski medija, Gufre je dala američkim federalcima fotografiju nje i princa Endrjua kako drži ruku oko njenog golog struka.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЗБ

    31. jul 2020 | 15:04

    Клинтон и Хилари, ЗЛО овог света.

  • Mihailović

    31. jul 2020 | 15:09

    Klinton...celi svet je upoznao Klintona...koga je žena naterala da bombarduje Srbiju samo da se mediji sa afere Monike Levinski okrenu ratu u Srbiji...koliko je mladim i maloletnim devojkama uništio život...Monika se dugo lečila nakon afere...

  • Aca

    31. jul 2020 | 15:07

    Nije samo on,ima ih jos mnogo i to sve poznati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA