≫ 

Serijski ubica priznao preko 50 ubistava taksista: Njegova banda bacala ljude krokodilima

Prilikom ispitivanja, Šarma je priznao da je se nije vratio posle dopusta, te da uopšte nije ni planirao da se vrati u zatvor

  • 0
Hapšenje, lisice

Foto-ilustracija: Shutterstock

Serijski ubica u Indiji koji je priznao da je ubio više od 50 taksista i njihova tela bacao krokodilima, uhapšen je prilikom bekstva.

Devender Šarma je u periodu od 2002. do 2004. godine bio osuđen za ubistvo sedam taksista i osuđen je na doživotnu robiju u Džajpuru, gradu u državi na severu Indije, Radžastanu. Pošto je proveo 16 godina u zatvoru, pušten je na dopust u januaru. Međutim, kada je isteklo njegovih 20 dana na slobodi, on se nije vratio u zatvor.

Šest meseci kasnije pošto je pobegao, indijska policija ga je uhapsila u prestonici Nju Delhiju, gde je 62-godišnjak živeo sa udovicom koju je oženio pošto se nije vratio u zatvor.

Prilikom ispitivanja, Šarma je priznao da je se nije vratio posle dopusta, te da uopšte nije ni planirao da se vrati u zatvor, saopštila je policija. Ovaj 62-godišnji ubica je, takođe, otkrio još neke detalje svoje prošlosti.

Završio medicinu, bacao ljude krokodilima

 

Kako tvrdi, Šarma ima diplomu za bavljenje tradicionalnom indijskom medicinom, a vodio je 11 godine kliniku u okviru bolnice u Radžastanu. Pošto je izgubio sav novac u prevari, uvukao se u šemu prodaje lažnih kanistera sa gasom. Takođe, bio je umešan u ilegalne transplantacije bubrega, zbog čega je 2004. godine uhapšen, prenosi CNN.

Policija kaže da je priznao da je učestvovao u 125 takvih transpantacija te da je zarazio između 6.680 i 9.350 dolara. On je takođe otkrio da je zajedno sa drugima u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš bio deo šeme prodaje automobila. Unajmljivali su taksiste za prevoz, a onda su ih ubijali u zabačenim mestima.

Zatim su tela ubijenih bacali krokodilima kako policija ne bi mogla nikada da pronađe ostatke tela žrtava. Kada bi ubili vlasnika, taksi vozila su prodavali cela ili u delovima, a navodno je zarađivao oko 270 dolara za jedan automobil.

Šarma je priznao da je bio organizator za više od 50 ubistava taksi vozača, ali policija ističe da je tek za nekoliko osuđen.

Video: Prvi serijski ubica u Srbiji je žena: Ubila je 150 ljudi bez griže savesti

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA