Ponovo pljušte optužbe na račun kraljičinog sina: "Princ Endru seksualno iskorišćavao maloletnicu"

Gardijen prenosi da je Epstajn, navodno, podvodio ovu devojku i nudio njene seksualne usluge i drugim moćnim ljudima kako bi im se dodvorio i iskoristio ih za svoju poslovnu, ličnu, političku i finansijsku dobit,

  • 1
princ Endrju, Džefrij Epstajn

Foto: Tanjug/AP

Nova dokumenta podneta na uvid u sudskom procesu protiv Gislejn Maksvel, glavne saradnice seksualnog predatora i zlostavljača Džefrija Epstajn, otkrila su i nove detalje o Epstajnovom prijateljstvu sa britanskim princom Endruom, prinudnom seksu maloletnih devojaka sa princom u nameri da se prikupe osetljive informacije o britanskom plemstvu, izvestio je londonski Gardijan.

Dokumenta koja je objavio sud u Njujorku govore o jednom od ugovorenih susreta, koji se odigrao na privatnom Epstajnovom posedu na Devičanskim ostrvima.

U njima se navodi da je, sada pokojni Epstajn, primorao jednu devojku, koja je u sudskom procesu označena kao Džejn Do br. 3, a pravo ime je Virdžinija Roberts, da "uradi sve što princ od nje zahteva i da mu posle raportira sa svim detaljima o seksualnom činu".

Gardijen prenosi da je Epstajn, navodno, podvodio ovu devojku i nudio njene seksualne usluge i drugim moćnim ljudima kako bi im se "dodvorio i iskoristio ih za svoju poslovnu, ličnu, političku i finansijsku dobit, kao i da bi se domogao potencijalno inkriminišućih informacija kojima bi mogao da ih ucenjuje".

Među njegovim klijentima su bili ugledni američki političari, moćni poslovni ljudi, strani predsednici, premijeri i svetski lideri.

Osim toga, dokumenta sadrže i tvrdnje da je princ Endrju pokušao da lobira u SAD za Epstajna kako bi ovaj dobio što povoljniju nagodbu u sudskom procesu koji se vodio zbog podvođenja i prostituisanja dece 2008. godine.

U još neobjavljenim dokumentima se navodi da je tokom orgija na ostrvu i u stanovima Gislejn Maksvel u Londonu i Njujorku, Virdžinija Roberts tri puta bila primorana da ima seksualan odnos sa princom Endrjuom.

Preciznih datuma o navodnim dešavanjima nema, ali se tvrdi da je Gislejn Maksvel prvi put prišla Virdžniji Roberts 1999. godine, kada je imala 15 godina.

Epstajn ju je koristio kao "robinju za seksualne usluge" od 1999. do 2002. godine, kada je uspela da pobegne.

Milijarder optužen za trgovinu belim robljem Džefri Epstajn, koji je uhapšen 6. jula prošle godine, ubio se 10. avgusta u pritvoru u Sjedinjenim Americkim Državama.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    1. avgust 2020 | 19:55

    Ubio se,malo sutra, likvidiran je,imao novaca mogao imati najbolje advokate...njegova saradnica se sakrila da je ne likvidiraju...kad je govorila o Klintonu glumila da nezna zašto je dolazio kod Epstajna,vidi se da je u strahu za svoj život...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA