Pre 5 godina ga proglasili mrtvim, tragali za njegovim ubicom: Sad ga pronašli u šumi. I živ je

Njegov nestanak godinama je bio misterija, sve dok policija nije pratila trag nedavno i našla ga u šumi

  • 0
Ricardas Puisys

Foto: Cambridge Police

Muškarac poreklom iz Litvanije, koji je nestao bez traga pre pet godina u Engleskoj i za koga se mislilo da je ubijen, pronađen je živ i zdrav u šumi.

Radnik farme u mestu Kembridžšir Rikardas Pujzis, tada 35, poslednji put je viđen živ na poslu u septembru 2015. godine, a dva meseca nakon njegovog nestanka pokrenuta je istraga ubistva, prenose britanski mediji.

Samo nekoliko nedelja pre njegovog nestanka, pojavila se zabrinutost za njegovu bezbednost nakon što je sugerisao policiji da je eksploatisan.

Međutim, policija nije uspela da ga pronađe sve do 1. jula ove godine, kada je policija pratila trag koji ju je odveo do šume, objavljeno je u ponedeljak.

Policija sumnja da je Rikardas, koji je rođen u Litvaniji, pobegao u septembru 2015. godine nakon što je postao žrtva iskorišćavanja. Pronađen je u šumi, gde nije imao kontakt ni sa kim.

Ricardas Puisys

Foto: Cambridge Police

- Bio je veoma dobro sakriven - rekao je inspektor Rob Hal.

Skoro pet godina njegov nestanak bio je potpuna misterija.

Policiji je data nada da je Rikardas živ kada su se njegovi selfiji pojavili na Fejsbuku u novembru 2019.

Fotografije su se pojavile na nalogu pod njegovim imenom, na kojem je ima 69 prijatelja, uključujući i članove porodice.

Policija je objavila kako je donela odluku da ne objavljuje javno da ga je pronašla živog, sve dok nije bila sigurna da je bezbedan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA