≫ 

Drugaricu iz detinjstva silovao, ubio i bacio u potok. Tog dana joj je bio rođendan

Svedok koji se našao u blizini kada je ujak pronašao telo kazao je da su Braunovi krici bili “nešto najstrašnije što je ikada čuo u životu”

  • 4
Keeley Bunker Kili Banker, Foto: Facebook/Keeley Bunker

Sud u Velikoj Britaniji proglasio je danas krivim Veslija Strita (20) da je silovao, a zatim i ubio drugaricu iz detinjstva Kili Banker (20), a onda njeno telo bacio u mali potok u Vigington Parku.

Zločin se dogodio u septembru prošle godine u Birmingemu, kada se Vesli ponudio da otprati Kili do kuće, a potom nasrnuo na nju, silovao je i ubio. Ubica je tokom suđena tvrdio da nije silovao devojku, već da su imali seks sa pristankom, te da ju je “slučajno ubio” dok ju je držao za vrat.

Strit je u nekoliko navrata lagao u vezi sa time šta se desilo sa 20-godišnjom žrtvom kada su stigli do njene kuće, a iskaz je menjao čak četiri puta pre suđenja. Tvrdio je da je lagao zato što je bio “uplašen i postiđen” zbog njene smrti.

Pet puta se vraćao na mesto zločina

Strit je prvobitno rekao da je ostavio Kili da se sama vrati kući. Potraga za njom je krenula pošto se nije vratila kući sa koncerta na koji je otišla kako bi proslavila rođendana. Njen ujak Džejson Braun izašao je da je potraži i pronašao njeno telo koje je delimično bilo potopljeno u potoku, prenosi Skaj njuz.

Svedok koji se našao u blizini kada je ujak našao telo kazao je da su Braunovi krici bili “nešto najstrašnije što je ikada čuo u životu”.

Posle ubistva, Strit se vratio na mesto zločina čak pet puta i bacao još grančica na njeno telo kako je ne bi otkrili.

Porota je posle nešto više od osam većanja donela presudu 20-godišnjaku, a Stritu bi u petak trebalo da bude određena kazna.

Video: Traži se manijak koji je pokušao da siluje šestogodišnju devojčicu: Ovo je snimak napada

(M. LJ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JACA ♎

    5. avgust 2020 | 18:59

    Monstrum, koji je svirepo oduzeo život andjelu, zaslužuje smrtnu kaznu.

  • JA

    5. avgust 2020 | 20:37

    Koji bolesnih da tako svirepo ubije neduznu osobu koju zna od detinjstva! I to sve zbog seksa? Da li su neki toliko zagoreli i prsli da bi zbog seksa ubili? Momentalno ga vesati!

  • Maksim

    5. avgust 2020 | 20:13

    Nema tu sta da se ceca,sve je jasno kao dan.Ako nema smrtna,onda dozivotna u najstrozijem zatvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA