Uhapšen Francuz zbog seksualnog zlostavljanja dece u Nemačkoj: U stanu pronađeno i oružje

Policija koja je pretresla njegov dom u Francuskoj zaplenila je velike količine podataka i oružje velikog kalibra

  • 1
Dečak, zlostavljanje, maltretiranje Foto: Shutterstock

Francuski državljanin uhapšen je u vezi sa istragom zlostavljanja dece u Nemačkoj, saopštile su danas vlasti.

Osumnjičeni (62) je uhapšen u sredu u Sarbrikenu, blizu francuske granice, saopštili su policija i tužioci u Kelnu, prenosi AP.

On je optužen je da je u decembru 2018. godine u Pulhajmu, blizu Kelna, seksualno zlostavljao dete. Policija koja je pretresla njegov dom u Francuskoj zaplenila je velike količine podataka i oružje velikog kalibra, i otkrila baštu sa kanabisom u podrumu.

Tužioci tvrde da mu je dete doveo 27-godišnji glavni osumnjičeni u slučaju usredsređenom na grad Minster na zapadu Nemačke, koji se pojavio u junu.

U ovo slučaju osumnjičene su 22 osobe, a 27-godišnjak, koji ima dve prethodne presude za posedovanje dečije pornografije, optužen je za zlostavljanje 10-godišnjeg sina svog partnera i podvođenje drugim muškarcima.

Video: Jeziv snimak iz Doktorove sekte: Žene plešu polugole, među seks-robinjama i deca

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna P.

    6. avgust 2020 | 18:03

    " Optuzen za zlostavljanje 10-njeg sina svog partnera i podvodjenje drugim muskarcima." Jedna nastranost nikad ne ide sama, vec cesto udruzena sa drugim jos strasnijim izopacenostima, kao sto je u ovom slucaju homoseksualizam udruzen sa pedofilijom. Jadno dete pored takvog oca i njegovog " partnera"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA