≫ 

Tramp oštro protiv Bajdena: "Ne priznaje religiju, ni Bibliju, ne priznaje i vređa Boga"

Prema rezultatima brojnih istraživanja Bajden je u prednosti i ima veće šanse od Trampa da postane 46. američki predsednik

  • 8
Donald Tramp, Džo Bajden

Foto-montaža: Tanjug/AP, Pixabay

Američki predsednik i kandidat Republikanske stranke na predstojećim predsedničkim izborima Donald Tramp, izjavio je da je njegov oponent, demokrata Džo Bajden "protiv Boga", iako je Bajden često naglašavao da ga je katolička vera usmeravala tokom celog života.

Prema rezultatima brojnih istraživanja Bajden je u prednosti i ima veće šanse od Trampa da postane 46. američki predsednik jer je aktuelni šef Bele kuće suočen sa teškom epidemiološkom situacijom u SAD i nepovoljnim ekonomskim kretanjima u zemlji.

Na skupu u pogonu kompanije Virpul u Klajdu, država Ohajo, Tramp se obrušio na Bajdena.

- On se zalaže za radikalnu levičarsku politiku, protivi se slobodnom nošenju oružja, ne poštuje Drugi amandman američkog ustava, ne priznaje religiju, ne priznaje ništa, ni Bibliju ne priznaje i vređa Boga. Bajden je protiv Boga - izjavio je Tramp ne objasnivši šta je tačno želeo da kaže.

Na drugoj strani, predstavnik Bajdenovog izbornog štaba Endru Bejts komentarišući Trampov govor u Klajdu je poručio: "Bajdenova vera je u osnovi svega što on predstavlja. On živi dostojanstveno celog svoga života i bio je izvor snage i utehe u teškim vremenima".

Video: Hilari Klinton u Bajdenovoj koži: Demokrate traže protivkandidata za Trampa

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    7. avgust 2020 | 08:44

    Bajden i klintonovi i njihove mnoge demokrate žive "dostojanstveno" krvavih ruku do ramena,koliko su država radi svojih interesa uništili,proterali,poubijali...mi Srbi smo ih zapamtili do kraja života,te zlikovce pamti i Irak,Libija,Sirija...i mnoge druge države...

  • Veteran

    7. avgust 2020 | 08:55

    Ironično je da Bajden kao najveći satanista priča o veri i katolicizmu.

  • Pavke

    7. avgust 2020 | 08:05

    Pravda za Trampa!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA