≫ 

Otkriveno gde se nalazi odbegli bivši španski kralj: Odseo u luksuznom hotelu u Abu Dabiju

To je preneo španski ABC, a zvaničnici Ujedinjenih Arapskih Emirata niti menadžment hotela nisu bili dostupni za komentar

  • 1
Juan Carlos Huan Karlos španski kralj Foto: Tanjug/AP

Bivši španski kralj Huan Karlos (82) odseo je u ekskluzivnom hotelu Emirat palas u Abu Dabiju, u kome se nalazi od ponedeljka, kada je napustio Španiju.

To je preneo španski ABC, a zvaničnici Ujedinjenih Arapskih Emirata niti menadžment hotela nisu bili dostupni za komentar, prenosi Rojters.

Portal ABC navodi da je bivši kralj privatnim avionom sa četiri telohranitelja i još jednom osobom preko Pariza stigao u Abu Dabi u ponedeljak ujutru, odakle je sa aerodroma helikopterom prebačen u državni hotel Emirat palas.

Portparol španske kraljevske palate rekao je da ne zna gde se trenutno nalazi bivši španski kralj, a njegov advokat nije bio dostupan za komentar.

Pojedini španski mediji preneli su da je bivši kralj otišao u Dominikansku republiku, dok su drugi navodioi da je u Portugalu gde je proveo veći deo mladosti.

Vrhovni španski sud pokrenuo je u junu istragu o umešanosti Huana Karlosa u malverzacije sa ugovorom o brzoj železnici sa Saudijskom Arabijom, a švajcarski Tribjun preneo je da je Huan Karlos primio 100 miliona dolara od pokojnog saudijskog kralja.

Video: Istorijski trenutak ženidbe tajlandskog kralja i njegovog glavnog bodigarda

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA