Mišel Obama pati od depresije, okrivila Trampa

Obama je rekla da se u borbi sa depresijom trudi da radi, jer joj to pomaže da se oseća bolje, kao i da vežba, ali da je bilo dana tokom mera izolacije sprovedenih zbog korona virusa, kada ni to nije mogla i kada joj je raspoloženje padalo

  • 6
Michelle Obama, Mišel Obama

Mišel Obama Foto: Tanjug/AP

Supruga bivšeg predsednika SAD Baraka Obame Mišel izjavila je da pati od lakše depresije, a za to je između ostalog okrivila i aktulenog američkog predsednika Donalda Trampa.

- Suočavam se i borim s blažim stepenom depresije. Ne samo zbog korona virusa, već i rasnih sukoba, lošeg odnosa prema crnim ljudima, ali i zbog državne administracije. Svakodnevo gledam to licemerje koje me demorališe, iscrpljuje i čini potištenom  - rekla je Obama u svom novom podkastu, kada je objasnila i kako se bori sa problemom, prenosi Njujork post.

Njujorški dnevnik podseća da bivša prva dama SAD i njen suprug Barak Obama i dalje žive u Vašingtonu, tri kilometra od Bele kuće a da odmah iza ugla stanuje i ćerka predsednika SAD Ivanka Tramp.

Donald Trump, Donald Tramp

Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Obama je rekla da se u borbi sa depresijom trudi da radi, jer joj to pomaže da se oseća bolje, kao i da vežba, ali da je bilo dana tokom mera izolacije sprovedenih zbog korona virusa, kada ni to nije mogla i kada joj je raspoloženje padalo.

- Moj duh se podiže kada se osećam zdravo i kada sam okružena dobrim ljudima - rekla je Mišel Obama i dodala da joj je važno da nađe način da ostane povezana s prijateljima, njenim devojkama, decom, mužem, koji joj donose radost.

- To su male stvari, ali veoma bitne, to su moji mali rituali - rekla je Obama, supruga prvog crnog predsednika SAD koja u januaru puni 57 godina.

Dodala je prolazi kroz uspone i padove koje ceo svet oseća, da ima trenutaka kada "sebe ne prepoznaje", i da ne može da spava između ostalog I zbog odnosa prema crnom čoveku.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    9. avgust 2020 | 12:37

    Licemerno je bilo postaviti crnca za predsednika USA koji je postavljen da se USA predstave kao Demokratija bez presedana, a u stvarnosti se pitao o nečemu, taman kao i ja što ovo pišem, a znam da neće pustiti komentar! Živeo Tramp!

  • Putin R.S

    9. avgust 2020 | 14:00

    Trampa za predsednika. Da bog da da svi iz Klintonove ere, Bus ere, i Obame dozive psihicke probleme od njega. Ako pobedi Bajden pocinje rat na Kosovu.

  • Hehe

    9. avgust 2020 | 15:59

    Trampe idi otresi ti to i depresija prestaje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA