≫ 

Jezivi detalji o porodici koja je nastala iz incesta: Devojčica kaže da ju je otac silovao štapom

Devojčica je jedan od 40 članova porodice koji su živelu u bedi i prljavštini u šatorima u Australiji

  • 0
Nadia Colt  otac, Charlie Colt, porodica incesi Foto: Privatna arhiva

Devojčica iz Australije tvrdi da ju je otac silovao uz pomoć štapa dok je živela u porodici Kolt koja je nastala iz incesta.

Nadija Kolt (6) odvedena je iz porodice 2012. godine kada je policija otkrila da 40 članova porodice živi u bedi u starim karavanima i šatorima u Novom Južnom Velsu, prenosi Dejli mejl.

Na fotografijama koje su predstavljene na sudu vidi se da na imanju nije bilo toaleta i sredstava za kupanje, dok je svuda bilo prljavštine.

Nadija je rekla policiji da ju je otac, poznat pod pseudonimom Čarli Kolt, seksualno napastvovao "malim, tankim štapom" izvađenim iz torbe sa pištoljem koju je čuvao u šatoru, a u kojem je ona spavala sa njim i svojom majkom.

Nadija nije imala kontakt sa spoljim svetom izvan porodice i nije bilo mogućnosti da prijavi napad pre nego što su pronađeni na imanju.

Nadia Colt  otac, Charlie Colt, porodica incesi Foto: Privatna arhiva

Čarli Kolt se izjasnio da nije kriv za optužbe za seksualni odnos sa osobom mlađom od 10 godina i nedolično napadanje osobe mlađe od 16 godina između 2010. i 2012. godine.

Da podsetimo, pre dve godine svet je šokirala vest o porodici Kolt koja je nastala iz incesta.

Tada je osam članova porodice uhapšeno zbog incesta, zlostavljanja i zanemarivanja dece u Novom Južnom Velsu u Australiji.

Detektivi su 2012. godine pokrenuli istragu o navodnom incestu i zlostavljanju dece. Saznanja su ih dovela do Kolt porodice, koja je pre par godina šokirala javnost kada je otkriveno da je svako sa svakim imao polne odnose i dobijao potomstvo, a da su živeli u šatorima i šupama u kampu, piše Dejli mejl.

Zatekli su decu koja su imala deformacije lica, neki nisu znali da pričaju ili su govorili nerazumno. Mališani su bili prljavi i bosi, nisu znali da operu ruke, a kamoli da se okupaju, i spavali su u prljavim krevetima pored pikavaca i trule hrane.

Video: Brat i sestra napravili dete, preti im zatvor zbog incesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA