≫ 

Anđela se borila sa rakom, a onda je otac odlučio da joj "skrati muke": Ubio dete, pa sebe

Otac je prvo upucao ćerkicu, a onda sebe

  • 0
Anđela Nag Foto: Facebook/Kenbian Ng

Anđela Nag (11), koja se borila sa rakom, preminula je nakon što ju je otac upucao u njihovom porodičnom domu u ponedeljak. Otac je devojčicu upucao nakon što je primila hemoterapiju kako bi joj "skratio muke",  a potom je digao ruku na sebe.

Brutalno ubistvo dogodilo se u ranim jutarnjim satima u njihovom domu na Floridi, nedaleko od Majamija, dok je majka pravila doručak.

- Žena je čula pucanj u sobi i odmah nas pozvala - saopštili su iz policije.

Devojčici je nedavno dijagnostifikovan rak butne kosti i ovog meseca je trebalo da joj amputiraju nogu. Lekari bolnice u kojoj se Anđela lečila veruju da je otac ubio dete i sebe, kako bi porodici "prekratio muke".

- Sumnjamo da je otac imao duševnih problem, jer ovako nešto se nikad ne dešava. Većina roditelja, pogotovo roditelja dece koje boluju od teških bolesti izvlače nadljudsku snagu kako bi pomogli svojim mališanima - rekli su lekari.

Lekari su po dolasku u kuću samo mogli da proglase smrt Anđele, dok je njen otac Kenbijan preminuo nedugo po prijemu u bolnicu.

- Ovo je velika tragedija. Devojčica je bila u terminalnoj fazi bolesti i bile su male šanse da lekari mogu išta da učine za nju. Ovo je strašna situacija - rekao je portparol policije.

Komšije kažu da je Kenbijan bio uspešan poslovni čovek, koji je bio na rukovodećim pozicijama. Trenutak ubistva opisuju kao nešto nastrašnije što su doživeli. Kažu da se krajem prolomio pucanj, a potom bolan vrisak majke.

- Majka je izašla iz kuće i krenula niz ulicu. Stala je na nekoliko metara od kuće i počela da vrišti, to su bili neljudski krici - sa tugom u glasu govori komšija Kenton Vels (88).

Kenton kaže da mu je taj vrisak zvučao kao urlik iz pakla.

- Meni je ćerka poginula u nesreći pre 30 godina, tako da razumem bol Anđeline mame. Nema ništa gore nego ostati bez deteta - kaže Vels.

On ističe da se porodica nedavno doselila u kraj.

- Upoznao sam ih nedavno kada im je pas pobegao. Došao je u moje dvorište i ja sam psa uzeo i vratio im. Tada sam oca upoznao. Rukovali smo se i malo popričali. Mnogo mi se zahvaljivao. Nije delovao kao čovek koji bi ovako nešto mogao da uradi - tvrdi Vels.

Video: Slučajno ga je zakačio ramenom, pa završio mrtav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA