Oklopnjaci na ulicama Dortmunda: Policija naoružana do zuba krenula da hapsi člana klana Miri

Policija je navodno krenula u akciju hapšenja pripadnika jednog od najozloglašenijih klanova u Nemačkoj

  • 3
Madeleine McCann, Medlin Meken, Nemačka policija, potraga Ilustracija Foto: Tanjug/AP

Ulicama Dortmunda danas su protutnjala oklopna vozila koja su uključena u akciji hapšenja muškarca (36) koji se tereti za poresku prevaru, a sumnja se da je član ozloglašenog kriminalnog klana Miri, javlja RTL.

Policijska akcija organizovana je u više gradova Severne Rajne Vestfalije, a veruje se da je osumnjičeni kupovao luksuzne automobile lažnim i ukradenim novcem, nakon čega ih je preprodavao.

Građani su bili veoma zabrinuti kada su ugledali oklopna vozila, jer se ona koriste najčešće u antiterorističkim akcijama. Kada su protutnjali ulicama luksuznog dela Dortmunda, nikom nije bilo sve jedno.

Kako navode mediji, sumnja se da osumnjičeni za kojim policija traga koristi lažni identitet i na prevaru uzima novac koji potom ulaže u kupovinu luksuznih vozila. Takođe, veruje se da je usko povezan za ozloglašenim kriminalnim klanom, čiji je vođa prošle godine izručen Libanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    12. avgust 2020 | 18:10

    Pre dva dana sam pisao ko su najveci kriminalci u preprodaji auta,arapi ibas sam libance spomenuo tu su jos turci,nasi iz RASKE,ukrainci,i nesto manje siptari grci I talijani.

  • ronaldinjo

    12. avgust 2020 | 17:46

    Arapcine

  • Toni

    12. avgust 2020 | 20:05

    Ovo je cirkus demostriranje sile to drzavu skupo kosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA