≫ 

O zgodnoj plavuši bruje zbog jednog detalja: Premijer Italije prošetao sa devojkom, sad svi besne

Mlada devojka italijanskog premijera izazvala je bes javnosti zbog preskupe tašnice koju je nosila u ruci

  • 4
Đuzepe Konte Foto: Tanjug/AP

Olivia Paladino, devojka italijanskog premijera Đuzepe Kontea, izazvala je bes u javnosti nakon što je uslikana kako nosi skupocenu Hermes torbicu.

Mediji su preneli da torbica, koju je Olivia držala u ruci dok je šetala sa Konteom, košta vrtoglavih 80.000 evra, zbog čega su građani sa pravom postavili pitanje "ko finansira njeno modiranje?" i da li joj se torbice kupuju od para građana.

Bilo je i onih koji su stali u njenu odbranu, komentarišući da je Olivia bogata naslednica i da njen otac drži čuveni hotel u centru Rima, da joj je majka poznata švedska glumica i pevačica, te da je skupocenu torbicu sigurno i sama mogla da priušti.

Na to je ubrzo stigao odgovor kritičara, koji su istakli da je Olivijin otac Cesar Paladino nedavno podneo žalbu na presudu koja je doneta nakon što je priznao krivicu na optužbe za proneveru. On je optužen da je u periodu od 2014. do 2018. godine u džep stavio dva miliona evra od turističkih taksi. Mnogi su primetili da je ta vest u medijima prošla "ispod radara", te konstatuju da se i "tast ovajdio od premijera".

Kako ističu, ne samo da se vesti o Paladinovim "zlodelima" ne pojavljuju u medijima, već je za mandata Kontea omogućeno izglasavanje zakona kojim bi Paladinov kriminalni dosije bio "očišćen".

Kako su pisali napadajući oca Konteovu devojku i njenog oca, izmenom zakona poreski prestup je sveden na nivo prekršaja, i za njega ne može biti određena zatvorska kazna. Na taj način je, smatraju građani, Konte pomogao da "njegov tast ne odgovara dovoljno za delo koje je počinio".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣

    13. avgust 2020 | 16:41

    Bolje s devojkom, nego s deckom!

  • ttttt

    13. avgust 2020 | 16:47

    Prvo ona nije dijevojka vec razvedena godpodja sa kcerkom takodje i conte razveden covjek sa sinom!

  • Pera kojot

    13. avgust 2020 | 18:13

    Ne setace u poderanim sangajkama! Pa naravno da se seta Deor, luj Viton... To su sve marionete koje upropascavaju svet za kofer para i sopstvenu korist.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA