"Tvoja kosa miriše odlično": Tramp u najnovijem video snimku aludira da je Bajden pedofil?

U tom monologu, koji je postao svojevrsni mim poslednjih meseci, Bajden, između ostalog, kaže: "Volim kad mi deca skaču u krilo".

  • 3
Džo Bajden

Džo Bajden / Foto: Tanjug/ AP

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio je danas na svojim profilima na Tviteru i Fejsbuku još jedan u nizu videa koji su kombinacija predizbornih spotova i podrugljivih mimova usmerenih prema njegovom protivkandidatu Džou Bajdenu i drugim političkim protivnicima.

Međutim, ovaj video je bizarniji nego inače.

U animiranom videu, koji izgleda kao da je napravljen 30 godina starom tehnologijom, prvo vidimo voz koji juri prugom. Na vagonima je ispisano "KAG 2020", što je skraćenica za Trampov slogan "Keep America Great" (Zadržimo Ameriku velikom) i natpis "Trump Pence".

Nakon toga vidimo kako istom prugom prolazi Bajden na dresini, odnosno železničkim vozilom na ručni pogon, praćen audiosnimkom Bajdenovog monologa o njegovom iskustvu iz mladosti kad je bio spasilac na javnom bazenu, prenosi portal Indeks.

U tom monologu, koji je postao svojevrsni mim poslednjih meseci, Bajden, između ostalog, kaže: "Volim kad mi deca skaču u krilo".

Takođe, na kolicima ispod natpisa "Bajden predsednik" stoji i natpis "Tvoja kosa miriše odlično", što je aluzija na brojne slučajeve kad bi Bajden na javnim nastupima ulazio u lični prostor žena i devojčica, mirisao im kosu, milovao, držao im ruke na ramenima i leđima, davao im poljupce, šaputao na uvo ili im na drugi način pokazivao nežnost.

Neke od njih kasnije su rekle da su takvi dodiri bili neprimereni i da su se zbog toga osećale neprijatno, zbog čega se i Bajden indirektno izvinjavano u aprilu, obećavajući da će biti oprezniji oko narušavanja tuđeg ličnog prostora u budućnosti.

- Nije bilo seksualno, ali me uhvatio za glavu - rekla je jedna od žena koje su istupile, 43-godišnja Ejmi Lepos, u razgovoru prošle godine.

- Stavio je ruke oko mog vrata i privukao me blizu da trljamo noseve. Kada me privlačio, mislila sam da će me poljubiti u usta - izjavila je Ejmi.

Priskočili u odbranu Bajdena

 

Ipak, neke od žena iz kompilacija Bajdenovih prebliskih kontakata javile su se u međuvremenu u njegovu odbranu. Stefani Karter, supruga bivšeg ministra odbrane Eštona Kartera, javno je prigovorila da je fotografija na kojoj Bajden stavlja ruke na njena ramena i šapuće joj u uvo potpuno pogrešno protumačena.

Taj gestu je shvatila kao "način pružanja podrške" od strane "bliskog prijatelja" koji joj je "pomogao da izdrži velik dan", napisala je u članku na portalu Medium.

Bivša demokratska kandidatkinja za Kongres Erin Bilbrej takođe je stala u Bajdenovu odbranu, opisujući njegov zagrljaj i poljubac u glavu kao "čin negovanja i podrške" i "ništa drugo osim toga", preneo je New York Times.

Bizarni Trampov video, koji je napravio predsednikov obožavatelj i kreator mimova pod "umetničkim" imenom Something Wicked, pregledan je više od šest miliona puta na Tviteru.

Video: Šta se sve tačno desilo ispred Bele kuće dok su agenti odvodili Trampa na sigurno

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA