≫ 

Predsednik sa maskom utrčao u bolnicu u Njujorku: Trampov brat u teškom stanju

Nije saopšteno od čega Roberta Tramp boluje, samo da je u veoma teškom stanju

  • 3
Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Predsednik SAD Donald Tramp, posetio je juče u bolnici u Njujorku svog brata Roberta, nedugo pošto je iz predsedničkog kabineta stiglo saopštenje da je Trampov brat veoma bolestan.

Tramp je u bolnicu na Menhetnu stigao u poslepodnevnim satima i s maskom na licu je žurno ušetao u objekat.

- Imam divnog brata. Oduvek imamo divan odnos. Sada je u bolnici. Nadam se da će mu biti dobro, ali u ovom trenutku prolazi kroz veoma teške momente - saopštio je kratko predsednik na konferenciji za novinare.

Tramp je u bolnicu stigao u pratnji brojnih pripadnika obezbeđenja, a ispred bolnice su ga dočekali građani koji ga ne podržavaju, ali i brojne pristalice.

- Nadam se da mu je brat bolje. Ovde sam da mu pokažem da ga poštaujem i podržavam - rekla je jedna od žena koja je došla ispred bolnice da pruži podršku predsedniku.

Američki mediji pišu da je Robert Tramp (72) u junu bio primljen na intenzivnu negu, gde je proveo više od nedelju dana. Nakon toga mu se stanje poboljšalo, toliko da je podneo tužbu u ime porodice Tramp i tražio da se obustavi objavljivanje knjige Trampove nećake u kojoj je iznet sav prljav veš porodice.

Trampov mlađi brat je tada rekao da je veoma razočaran svojom rođakom koja je odlučila da objavi "porodične tajne" i istakao da je čitava porodica ponosna na Donalda.

Podsetimo, Fred Tramp, stariji brat aktuelnog američkog predsednika umro je 1981. godine od alkoholizma, imao je samo 43 godine. Od tog trenutka se Donald Tramp zakleo da "čašicu nikad neće uzeti u ruke". Nakon te porodične tragedije Donald i Robert su postali još bliži.

Video: Šta se sve tačno desilo ispred Bele kuće dok su agenti odvodili Trampa na sigurno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA